Uutiset

Gocciadoro lisenssikurssilla Ruotsissa

Alessandro Gocciadoro on parasta aikaa 11 ulkomaisen valmentajan joukossa koulutuksessa Ruotsin keskusjärjestössä. Kurssin läpikäyneet ovat saamassa valmentajalisenssin länsinaapuriin.
Anu Leppänen
Alessandro Gocciadoro on koulun penkillä lunastamassa valmentajalisenssiä Ruotsissa.

Eilen Ruotsin ravien keskusjärjestössä alkoi kaksipäiväinen valmistava ammattivalmentajakurssi 11 ulkomaiselle ravitoimijalle sekä 12 Ruotsin raviopisto Wångenin oppilaalle. Ulkomaisten toimijoiden joukossa huomio kiinnittyy italailaiseen menestysvalmentajaan Alessandro Gocciadoroon, jolla on ollut menestyksekkäitä mutta myös kuoppaisia vaiheita Ruotsin raviradoilla. Kaikesta päätellen Gocciadoro on avaamassa pysyvää valmennustoimintaa naapurimaassamme.

Loput 10 ulkomaista toimijaa tällä kurssilla ovat kaikki norjalaisia miesvalmentajia. Joukossa on nimekästä sakkia muutenkin, mm. Jan Roar Mjölneröd, Hans Christian Holm, Anders Lundström Wolden ja Ole Johan Östre. Ruotsalaiset nuoret kurssilaiset, joukossa Jasmin Ising, Kevin Oscarsson ja Anders Eriksson, jatkavat opintojaan vielä Wångenissa, mutta ulkomaiset valmentajat ovat kurssin suoritettuaan valmiita saamaan lisenssinsä ST:ltä.

Kaksipäiväinen koulutus pitää sisällään mm. antidopingtietoa, tautitietoutta, kilpailusääntöjä, seurantajärjestelmiä, varustesäännöstöä, hevosenomistajatietoutta, markkinointia, Ruotsin urheilu- ja ravipelimallia sekä tietoutta Ruotsin keskusjärjestöstä ST:stä.

Tästä pääset Ruotsin keskusjärjestön tietoihin kurssista.

Linkki Travronden-lehden nettiuutiseen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Jan-Olov Persson: "Kylmäveriyhteistyötä huipputasolla pitäisi lisätä Suomenkin kanssa"

Ruotsin raveihin pääsee pian yleisöä

Propulsionin päätös venyy luvatusta elokuun lopusta

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video