Uutiset

Jussi Suomiselle uusi ruotsalaisvahvistus – valmentajan mukaan potentiaalia riittää

“Yritin jo ilmoittaa hevosta starttiin, mutta siltä puuttui Ruotsin sertifikaatti, eikä se sitten ehtinyt ensi perjantain starttiin."
Kari Salonen
Jussi Suomisella on Verozzon lisäksi valmennettavana muitakin Konepalvelu Ercko Oy:n hevosia.

Heinäkuussa Skellefteåssa mailin ryhmän voittoon ravannut Verozzo on siirtynyt Jussi Suomisen valmennukseen. Aikaisemmin hevosen valmentajana toimi Petri Salmela. Ennen valmentajan vaihdosta kuusivuotias ruuna on pysynyt poissa kilparadoilta noin kahden kuukauden ajan jalkavaivojen vuoksi

Suomisen mukaan valmentajan vaihdokseen ei liity suurempaa dramatiikkaa.

“Minulla on muitakin Konepalvelu Ercko Oy:n hevosia valmennettavana. Viime startin jälkeen Verozzolla oli pieniä jalkavaivoja, jonka jälkeen omistaja sitten soitteli, että ottaisinko hevosen treeniin.”

Hevonen on ollut Suomisen valmennuksessa noin kahden viikon ajan. Ensimmäiset viikot ovat kuluneet Verozzon jalkoja hoidellessa. Tarkalleen valmentaja ei osaa sanoa, mistä vaivat ovat johtuneet. Ruuna on Suomisen mukaan piakkoin starttivalmis.

“Yritin jo ilmoittaa hevosta starttiin, mutta siltä puuttui Ruotsin sertifikaatti, eikä se sitten ehtinyt ensi perjantain starttiin. Kouvolassa on ensi kuun puolen välin tienoilla joku lähtö, mikä voisi olla meille mahdollinen.”

Suomisen mukaan raviurallaan 36 577 euroa voittosummina keränneessä Verozzossa riittää potentiaalia.

“Kaksi viimeistä starttia ovat olleet Verozzolta todella hyviä. Starttinopea se näyttäisi olevan. Terveyspuoli on varmaan sitten se heikkous. Kyllä siinä jonkinmoinen hevonen olisi olemassa, kunhan vaan terveys kestäisi jalkojen puolesta.”

Verozzon kilpailuhistoria Svensk Travsportin tietokannassa

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

"Se oli sellainen 'kohhaus' meidän elämässä, että ei se koskaan unohdu" – Aarne Halla-Aho kuningatarkisan voitosta 2008

Kohti Kunkkareita 3-osassa Jussi Suomisella ehdokkaat molempien seppeleiden jahtiin, Aarne Halla-Aho kertoo Velin Vinkestä

Huipputamma Juliette Laxin paluu ajankohtainen - Suomisen tallissa liikennettä suuntaan ja toiseen

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video