Uutiset

Kuningattarella takana nollakausi – tänään edessä uusi yritys

Lahdessa ravikuningattareksi kruunattu Vieskerin Virva palaa keskiviikkona Vermossa paussilta. Tamman kuluva kausi on ollut katkonainen ja synkkä.
Anu Leppänen
Sanna ja "Mimmi" ovat jälleen valmiina tositoimiin. Talli Vanhahongon omistaman Vieskerin Virvan tuorein ykkönen on elokuun alusta 2019, kun tamma voitti kuningatarkisan päätösmatkan selvästi ja sinetöi samalla seppeleen itselleen.

Vuoden 2019 kuningatar Vieskerin Virva ei päässyt Seinäjoelle puolustamaan titteliään sairastelun vuoksi. Jo talvella oli vastustanut, kun puikkoluusta irronnut lastu vaati leikkaushoitoa.

 

Tänään tamma avaa omalta osaltaan talvikauden. Tämän vuoden kolme kisaa ovat sujuneet alakanttiin, eikä Vieskerin Virva ole yltänyt kertaakaan rahasijoille.

 

”Taas koetetaan paluuta, toivottavasti paremmalla tuloksella kuin kesällä. Vermon heinäkuun startin jälkeen meni lähes puolitoista kuukautta sairastellessa. Nyt kaikki tuntuu olevan hyvin. Vielä viime viikolla ennen ilmoittamista varmistettiin verikokeiden voimin, että kaikki on varmasti kondiksessa”, kuningattaren valmentaja Sanna Päivike kertoo.

 

Aika on tasoittanut räiskyvänä luonteena tunnetuksi tullutta 10-vuotiasta Vieskerin Virvaa.

 

”Tamma on tuntunut iän myötä rauhoittuneen, ja tähän starttiin ollaankin pystytty valmistautumaan tavallista terävämmin. Eli hyvillä mielin palataan radoille.”

 

Epävarmuus on edelleen kuningattaren askelluksessa läsnä.

 

”Joo, laukkariski on olemassa. Tamma voi olla kakkosradalta turhan innokkaana. Olen tyytyväinen ehjään, tasapainoiseen suoritukseen”, Päivike kommentoi.

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kuningatar vaihtuu varmuudella

Sävel-Taika "etuajassa" kohti Seinäjokea

Vermo järjestää Kuninkuusraveihin kisakatsomon – Köppinen vetonaulana

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video