Uutiset

Seinäjoella ja useilla muilla radoilla ravataan ilman yleisöä – Ropertton huutokauppa siirtyy

Koronatilanne estää monella paikkakunnalla kokoontumiset.
Antti Savolainen
Seinäjoella ravataan ilman yleisöä 4.12. ja 8.12.

Seinäjoen ravirata kertoo verkkosivuillaan, että perjantain 4.12. ja tiistain 8.12. ravit ajetaan ilman yleisöä koronarajoitusten takia. Varikolle pääsevät kilpailevan hevosen ohjastaja ja valmentaja sekä hevosenhoitaja. Tarvittaessa myös hevosauton kuljettaja pääsee varikolle.

Kimppahevonen Ropertton huutokauppa oli suunniteltu perjantain ravien yhteyteen. Ropertton Facebook-sivujen mukaan huutokauppa siirtyy nyt eteenpäin.

"Ropertton osalta pohditaan parhaillaan, miten huutokauppa saadaan järjestettyä sääntöjen mukaan joulukuussa. Valmista ratkaisua ei vielä ole, siihen vaikuttaa myös koronatilanteen kehittyminen", Seinäjoen ravikeskuksen toiminnanjohtaja Jyri Saranpää kertoo.

Raviratojen kotisivujen perusteella myös Joensuun tämän iltaiset ravit, Lahden 3.12. ravit, Jyväskylän 7.12. ravit ja Oulun 10.12. ravit ajetaan ilman yleisöä. Lisäksi Vermo kertoi jo aiemmin, että ravit ajetaan ilman yleisöä 9.12. asti.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Teatterit pysyvät kiinni, ensi-iltoja lykätään – koronatilanne talvilomien aikana voi olla monelle elokuvateatterille kohtalonkysymys

Korona ajoi kansan kalaan

Tutkijapaneeli: WHO ja Kiina olisivat voineet toimia nopeammin pandemian alussa – mahdollisuuksia nopeampaan toimintaan olisi ollut

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video