Uutiset

Päivän ravit: Kunnianosoitus valmentajavirtuooseille

Torstaina kisataan Lahdessa Suomen Ravivalmentajat ry:n 50-vuotisjuhlaravit, ja kotimaan treenarilegendoja kunnioitetaan heidän nimeään kantavilla lähdöillä.
Tomi Kaminen
Sari ja Mika Haapaniemen omistama Might Be Romeo tekee nousua sarjoissaan. Kasvattajakruunun kakkonen hakee Tapio Perttusen käsissä jo kauden kahdeksatta ykkössijaansa. Nelivuotias ori kisaa Lahden neljännessä lähdössä.

Nimikkolähtönsä ovat saaneet Ari Kela, Pentti Hartonen, Martti Keskinen, Jorma Pesonen, Jari Ansio, Pekka Korpi, Lauri Malinen, Risto Airaksinen ja Erik Skutnabb. Harmillista on, että koronan vuoksi edellä mainitut mestarit ja yleisö eivät pääse paikan päälle juhlistamaan tilaisuutta.

 

Lahden ykkössarjassa kokoontuvat lähtöauton taakse Matias Salon laittelema huippukuntoinen Quick Vald, Tapio Perttusen Kasvattajakruunu-kakkonen Might Be Romeo ja kumppanit.

Salo ja Perttunen kohtaavat suojateillaan myöskin kakkossarjassa, kun yhteen iskevät Com Tuff ja Wutan.

 

Suomenhevosten puolella jatkuu Hipassin uran avausvoiton jahti. Teemu Okkolinin nelivuotiaat ovat jo olleet tällä viikolla vauhdissa, kun Säfööri vei tiistaina nimiinsä Varsakunkun suuret setelit. Rodun kovimmassa voltissa kahinoivat huippukyvykäs mutta tuoreimmissa kisoissaan lopussa hiljennellyt Savon Kingi ja paalulta pakoon pyrkivä voittovireinen Vietävän Patukka.

 

Lahden Toto5-ilta starttaa kello 18.

 

Gävlen Toto64-illan ykköstapaus on Klass I -karsinta. Tasaisessa taistossa riittää suosikkeja moneen makuun, kun Mika Ahtiaisen laittelemalla vauhtiovaalilla kiitävät Ready Doc, Mission Beach, Jareth Boko ja kumppanit.

 

Gävlen Toto64-kierros alkaa kello 20.30.

 

Asiantuntijalähetys TotoTV:ssä kello 18.30-22.30.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Nazareth rokkaa lakeuksilla, Viktor Kärpän paluu Kymenlaaksossa

Päivän ravit: Äimäraution liigamestarit areenalla

Päivän ravit: Savonlinnalaiset hallitsevat Lappeenrannassa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video