Uutiset

Lauantain 75-lähetykset näkyvät jatkossakin MT26-kanavalla

Lähetyksen mahdollistavat yhteistyössä Maaseudun Tulevaisuus ja Hevosurheilu-lehti.
Antti Savolainen
MT26-kanavan lauantainen 75-lähetys alkaa pääsääntöisesti kello 14.

Television antenniverkossa näkyvä MT26-kanava näyttää lauantain Toto75-ravien studiolähetyksen elokuun loppuun asti. Kanavalla näkyvä studio-lähetys alkaa pääsääntöisesti kello 14. Lähetyksen mahdollistavat Maaseudun Tulevaisuus ja Hevosurheilu-lehti.

Kanavalla näytetään mahdollisesti myös erikseen suurkilpailuja, jotka eivät kuulu 75-kierroksen osaksi, mutta sitä ei ole vielä lyöty lukkoon. Tavoittavuusarvio kanavan katsojista on 60 000–70 000 per lähetys.

”Tosi paljon tulee kiitosta kentältä lähetyksistä. Ihan jonkinlainen työ hevostalouden ja ravien eteen tuo lähetysten näyttäminen on. Luulen, että 26 on katsotuin ravien lähetyskanava tällä hetkellä”, sanoo MT:ssä kanavaa hoitava myyntipäällikkö Jussi Korkia-aho.

”Hevosurheilu-lehti on isolla osuudella mukana tarjoamassa raveja vapaasti katsottavaksi. Haluamme osaltamme tuoda raviurheilua esiin laajasti ja saada lajiin mukaan uusia hevosharrastajia”, Suomen Hevosurheilulehti Oy:n toimitusjohtaja Keijo Kinnula kertoo.

Hevosurheilu on ollut mukana ravilähetyksen kustantamisessa jo aiemminkin.

”Televisiolähetysten lisäksi Hevosurheilu ottaa tämän vuoden aikana isoja digitaalisen median kehitysaskelia, kun koko verkkosivustomme uusiutuu. Sinne tulee lisää kiinnostavia elementtejä, kuten koko Hevosurheilun arkisto vuodesta 1924 alkaen”, Kinnula summaa.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Indiana Jones valtasi Maaseudun Tulevaisuuden televisiokanavan lauantaina

Gallupin tulos: Studiolähetys päihitti ratalähetyksen

Hevosopiston hallitus ei järjestä ylimääräistä yhtiökokousta – Hevosurheilu: osa omistajista harmissaan

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video