Uutiset

Anne Kangas: Peanuts tuntuu hyvältä, mutta heikolta lähtöpaikalta toivotaan sisäratajuoksua

Lähtöön on luvassa ravakkaa vauhtia.
Antti Savolainen
Anne Kangas ja tärkeä hevosensa Peanuts.

Seinäjoen raveissa paistaa aurinko täydeltä terältä ja rata vaikuttaa olevan huippukunnossa. Päälähdön Seinäjoki Racen suosikit tulevat Ruotsista ja Italiasta, mutta suomalaisjoukkuetta ei sovi aliarvioida.

Kymppiradalta 70 000 euron ykköspalkinnon jahtiin starttaava Peanuts saapui hiljattain paikalle seuraponinsa kanssa. Tammalla on valmentaja Anne Kankaan mukaan kaikki kunnossa. Seura on kuitenkin kivikova ja takarivin lähtöpaikka laskee hieman tunnelmaa.

"Rata 10 on aika huono, ysiratakin olisi paljon parempi, kun siitä pääsisi heti sisäradalle. Itse ajattelen, että ajettaisiin sisärataa, mutta kuunteleeko Jukka sitten ohjeita", Kangas naurahtaa.

Hän korostaa, että Peanuts tulee sinällään niin keulasta kuin selästä, mutta etenkin näin kovassa seurassa juoksupaikka ratkaisee paljon.

"Hevonen kyllä tuntuu hyvältä. Jukka sanoi, että laitetaan takarivin paikan takia tavalliset kärryt perään. Ja etukengät otetaan luultavasti pois."

Aiemmin TotoTV:n haastattelussa Jukka Torvinen lupaili hänkin Peanutsille nättiä reissua.

Heavy Soundin ohjastaja Kenneth Haugstad totesi, että pyrkii pitämään johtopaikan parhaansa mukaan. Johan Untersteiner taas sanoi, että Dear Friend lähtee ainakin yhtä lujaa kuin muutkin ja menestystä tavoitellaan tosissaan.

"Vernissage Grif on hyvässä kunnossa ja olen hyvin tyytyväinen, että pääsimme Pohjoismaihin kilpailemaan. Jos hevonen on sillä tuulella, että se haluaa mennä kovaa, niin sitä on turha ruveta pidättelemään", Alessandro Gocciadoro kertoi.

Esa Holopainen ei pitänyt mahdollista kuolemanpaikkajuoksuakaan pahana Grainfield Aidenille. Olli Koivunen odotteli Generaal Biancoa sijoille 3–4. Ari Moilanen arvioi, että Willow Pridella on seurattava mitä muut tekevät kiihdytyksessä. Hannu Torvinen odottaa mielenkiinnolla Stonecapes Queilan suoritusta. Santtu Raitala arvioi, että Ubertino Grifillä tavoitteena on hyvä sijoitus.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Anne Kangas osti Lähdekorven ja Ylitalon Tito C.A.:n - Peanuts taistelee voitosta lauantaina

Samu Sundqvist avaa Uumajan lisenssimiehenä oman tallin

Jukka Torvinen: ”Vuoden alussa ajattelin, että mulla on hyvä sauma voittaa Suur-Hollola, mutta nyt ollaan tässä”

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video