Uutiset

Keskiviikkona 12,0 mennyt ylivoimavoittaja Borin T.N. palasi "kotiin" - jatkaa Holttisen valmennuksessa

Keskiviikkona Vermossa loistanut viisivuotias Borin T.N. on siirtynyt Stall Adore Oy:n eli kovasti hevosiin satsaavan Esa Pehkosen omistukseen. Pehkosellahan on mm. Amerikassa toisen talllinimen AMG Stablen takana kolmevuotiaiden kovaan kaartiin kuuluva In Range.
Anu Leppänen
Borin T.N. vaihtoi omistajaa mutta jatkaa Juuso Holttisen valmennuksessa.

Borin T.N. (Joke Face), 5, palasi tavallaan kotiin, kun Esa Pehkosen Stall Adore Oy osti sen Nea Nurmelta takaisin. Stall Adore hankki hevosen aikanaan nelivuotiskauden alussa Lutfi Kolgjiniltä. Ruuna meni tammikuussa tuoreena nelivuotiaana 11,8 eli esitti viitteitä mahdollisesta ikäluokkahevosen luokasta. Nelivuotiaskausi oli kuitenkin jatkossa pettymys.

Viime keskiviikkona Borin T.N. palasi tasolleen Vermossa. Ruuna oli aivan omaa luokkaansa kovavauhtisessa kisassa, missä se oli itse tekemässä alusta asti kovaa tempoa ja juoksi myös toista ja kolmatta rataa kaksi kolmesta kaarteesta. 

"Uusi omistaja halusi myydä sen takaisin", Esa Pehkonen kertoo.

"Ruuna ei ilmeisesti sopinutkaan heille harrastehevoseksi, jollaiseksi sitä suunniteltiin nuorelle tytölle. Ruuna jatkaa Juuso Holttisen valmennuksessa. Siinä on paljon kykyjä ja hyvää, mutta hevonen ei ilmeisesti ole ihan helppo, kun se ei ole joka paikassa onnistunut."

Tästä pääset Borin T.N.:n kilpailutietoihin. Starteissa on mobiilihepassa myös linkki videoihin eli voit esimerkiksi jatkaa kilpailulistauksesta vaikkapa viime keskiviikon lähdön videoon.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kymmenvuotias 12 voittoa juossut Gomnes Birk Juhani Tapanin tallin vahvistukseksi

Lutfi Kolgjini: "Stratton matkustaa Amerikkaan ja astutetaan parhaalla"

Esa Pehkosen ja AMG Stablen kimpan nopeat liikkeet: In Range myytiin siitosoriiksi - Liljendahl huusi Harrisburgista uusia

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video