Uutiset

Kuninkuusraveissa huutokaupataan suomenhevosvarsoja – ilmoittautuminen on jo auki

Meklarina vauhtia pitää Lauri Hyvönen.
Elina Paavola
Seinäjoen Kuninkuusraveissa järjestetään varsahuutokauppa suomenhevosille. Kuva on viime vuoden kuninkuusravien valmisteluista.

Seinäjoen Kuninkuusraveissa järjestetään tänä vuonna varsahuutokauppa 2- ja 3-vuotiaille suomenhevosille. Varsat huutokaupataan perjantaina 30.7. iltapäiväravien jälkeen, kaupanteko alkaa noin kello 17.30. Huutokaupan meklaroi jo tuttuun tyyliin raviurheilun moniottelija Lauri Hyvönen.

Ilmoittautuminen huutokauppaan on auki nyt ja se päättyy 21. kesäkuuta. Lisätietoja löytyy kuninkuusravien kotisivulta.

Kuninkuusravien tiedotteessa kerrotaan, että koronatilanteen salliessa huutokauppa järjestetään vain paikan päällä olevalle yleisölle. Mikäli yleisörajoitukset ovat heinäkuun lopussa edelleen voimassa, myös etähuutojen mahdollisuutta pidetään avoimena. Tapahtuma tiedottaa kesän aikana huutokaupan mahdollisista erityisjärjestelyistä.

Korona esti viime vuonna huutokaupan järjestämisen Seinäjoen Kuninkuusravien yhteydessä. Tiedotteessa muistutetaan, että Etelä-Pohjanmaa on vahvaa suomenhevosaluetta, ja Seinäjoen Kuninkuusravit haluaa omalta osaltaan olla tukemassa kasvattajien tärkeää työtä.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

MT26 näyttää suurimmat ravit kesällä myös sunnuntaisin – Kuninkuusraveja tulee kolmena päivänä

Saara Mäkinen kertoo MT Hevosten jaksossa jalostamisesta ja kilpaurheilusta – kruunataanko Varsova ravikuningattareksi?

Ihana varsakesä edessä

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video