Uutiset

Voitokas Pihlajan Vellamo palasi Juvalta kotitalliinsa

"Käytän sen rutiininomaisessa terveystarkastuksessa. Jos kaikki on kunnossa, palaamme kohtapuoliin radalle."
Terhi Piispa-Helisten
Esa Holopainen ohjasti kesän aikana kolme voittoa Pihlajan Vellamolla.

Mainiosti kesällä Seppo Suurosen valmennuksesta menestynyt kahdeksanvuotias Pihlajan Vellamo palasi kotitalliinsa Lietoon vajaa viikko sitten.

"Jouduin itse ohitusleikkaukseen keväällä. Sen takia tamma lähti Suuroselle. Nyt olen taas kunnossa, ja otin Pihlajan Vellamon kotiin. Olimme todella tyytyväisiä Seppo Suurosen panokseen tammamme kanssa”, antaa hevosen päivittäisestä hyvinvoinnista vastaava Seppo Schwartz tunnustusta.

Vuoden seitsemästä startistaan neljä voittaneen Pihlajan Vellamon viimeisin kilpailu on neljänteen sijaan päättynyt Kuopion startti syyskuun alusta. Pidempää taukoa ei valmentaja ole puolisonsa Pirjo Långströmin omistamalle tammalle kaavaillut.

"Käytän sen rutiininomaisessa terveystarkastuksessa. Jos kaikki on kunnossa, palaamme kohtapuoliin radalle. Esa Holopainen ajoi tosi hyvin kesän starteissa, ja toivottavasti saan hänet jatkamaan ohjastajana”, päättää Seppo Schwartz.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Toto75-karonkka: Planbee oli paras suunnitelma Teivossa - monen käänteen kautta jättipottiin

Seppo Suurosella kova luotto V.G. Voittoon Kriteriumissa – ”sen verran kovaluokkainen, että ravatessaan se nousee tuoltakin kärkikamppailuun”

Ilmiömäinen An-Dorra johtavan rinnalta Villinmiehen Tammakilvan sankariksi – Liinan Säihke suomenhevosten ykkönen

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video