Uutiset

H.V. Tuuri jää pois PM-lähdöstä

"Tähystimme ja otimme verikokeet varmuuden vuoksi oriista viikolla. Pientä sanomista kurkunpäässä, ja veriarvoissa oli pienoista heilahtelua. Emme halunneet riskeerata mitään H.V. Tuurin kanssa”, kertoo Ossi Nurmonen.
Terhi Piispa-Helisten
Ossi Nurmosen valmentama H.V. Tuuri jää pois PM-lähdöstä.

Ossi Nurmosen valmennettavista H.V. Tuuri joutuu jäämään pois Turun PM-lähdöstä. Vakavammasta ei ole kuitenkaan valmentajan mukaan kyse.

"Tähystimme ja otimme verikokeet varmuuden vuoksi oriista viikolla. Pientä sanomista kurkunpäässä, ja veriarvoissa oli pientoista heilahtelua. Emme halunneet riskeerata mitään H.V. Tuurin kanssa”, kertoo Nurmonen.

Valmentaja ei ollut täysin tyytyväinen H.V. Tuurin esitykseen Teivossa.

"Oliko ori jo tulossa kipeäksi silloin, en tiedä. Eihän se ollut missään nimessä huono Teivossa, se meni kuitenkin 21-tuloksen. Tällaista tämä on eläinten kanssa toimiessa."

H.V. Tuuri tähystetään kahden viikon kuluttua uudestaan. Päätökset kauden jatkosta tehdään sen jälkeen.

”Orin olemuksen ja voinnin mukaan tehdään päätöksiä kauden päättymisestä tai jatkumisesta."

Tallikaveri Stallonella vaikuttaa kaikki olevan kunnossa ennen lauantaita. Sen kanssa Nurmonen lähtee hyvillä mielin Turkuun.

"Ruuna tuntui keskiviikkona hyvälle kotona. Ei ole ilmennyt merkkejä sairastumisesta. Kaikki vaikuttaa olevan kunnossa Stallonen osalta."

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Turun PM-ravien taustat ja tunnelmat videolla uudessa MT Hevosten jaksossa

Parvelan Retu Pohjoismaiden paras – "Suomenhevoset ovat nostaneet tasoaan, meillä on nyt paljon hyviä nuoria suomenhevosia"

Malin Kullbergin juontama MT Hevoset Turun PM-raveissa – uusi jakso ilmestyy sunnuntaina kello 19

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video