Uutiset

Vermo panostaa kevään Finlandia-ajoon – lentokuljetus mukana suunnitelmissa

Järjestäjät uskovat vahvasti vapputeemaan tapahtumaviikonloppuna.
Terhi Piispa-Helisten
Tämän vuoden Finlandia-ajossa voittajaksi lensi Hickothepooh, jota ohjasti Vidar Hop.

Ensi kevään kaksipäiväinen Finlandia-ajo ravataan huhti- ja toukokuun vaihteessa. Finlandia-ajo on vuorossa sunnuntaina 1. toukokuuta. Lauantaina 30.4. ravataan T75-kierros.

"Itseasiassa tapahtuma on kolmepäiväinen. Perjantaina järjestämme golf-kilpailun kuten myös myöhemmin syksyllä derbyn yhteydessä. Golf-kilpailun rinnalle on keväälle suunnitelmissa aiheyhteyteen sopiva seminaari”, paljastaa Vermon toimitusjohtaja Heikki Häyhä.

Vermo panostaa voimakkaasti Finlandia-viikonloppuun. Vapunaatto on Finlandia-lauantaina. Vermon on tarkoitus rakentaa isohko tapahtumakokonaisuus vapputeeman ympärille.

"Uskomme vahvasti vapputeemaan pääkaupunkiseudulla. Pääsyliput tapahtumaan tuleva myyntiin vielä ennen joulua."

Koronavuosina Finlandia-ajoon ei järjestetty hevosten lentokuljetusta. Ensi kevään osalta on kuitenkin käyty keskusteluja lentokuljetuksen järjestämisestä. Heikki Häyhä korostaa lentokuljetuksen järjestämisen olevan kiinni tarjolla olevista hevosista.

”Lentokuljetuksen järjestäminen Keski-Euroopasta on ensisijainen vaihtoehto. Emme ole kuitenkaan poissulkeneet lentokuljetusta kauempaakaan. Lennättäminen on melko kallista, joten pitää olla hyvät perusteet kuljetuksen järjestämiselle."

Vuonna 2021 Finlandia-ajon voittaja palkittiin 110 000 eurolla. Ensi vuonna ykköspalkinto pysyy Häyhän mukaan samansuuruisena.

Katso myös Ernestas Tijunelisin villit voittotuuletuksen Hickothepoohin Finlandia-voiton jälkeen

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Vermo ajaa ensi keskiviikkona jo kello 17 alkaen

Uutisviikko minuutissa: Face Time Bourbon hävisi ja muuta yllättävää

Finlandia-ajon voittajalle jälleen paikka Elitloppetiin – Vermo järjestää myös useita karsintoja Solvallan ykkösviikonloppuun

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video