Uutiset

Majestic Man kolmanneksi Vincennesissä

Jonna Irri oli matkannut kasvattinsa Majestic Manin, "orpovarsa Taiston", kanssa Pariisiin toista kertaa, ja kiertue alkoi vahvalla kolmossijalla.
Terhi Piispa-Helisten ja Jonna Irri
Taisto eli Majestic Man on sulattanut monien sydämet. Tänä torstaina tuli menestystä Vincennesin kovista raveista.

Kolmossija eurooppalaisille ravureille rajatussa Vincennesin keskiviikkoiltapäivän ravit aloittaneessa Prix de Villiers Cotteretsissa oli 6020 euron arvoinen. Majestic Mania (S.J.'s Photo) ohjasti David Thomain. Tarkoitus oli, että Björn Goop ohjastaisi, mutta Goopin ajaessa kilpaa illalla Solvallassa Irrin ja "Taiston" oli tyydyttävä Thomainiin kärryillä Goopin ajoasussa.

Vincennesin avauslähdössä mentiin lujaa, sillä ensimmäinen 500 metriä kellotettiin alamäkeen peräti 06-vauhtia ja 1000 metriäkin 09:n pintaan. Kisa oli ryhmäajo 2100 metrillä isolla radalla. Thomain sai Majestic Manin "parkkeerattua" kolmanteen ulos, mutta kilometri ennen maalia oli lähdettävä reissuun.

Lähdön suosikki Ingo (voittajakerroin 3,6) hyökkäsi takasuoralla Alexandre Abrivardin kannustamana terävällä pätkällä keulaan. Majestic Man (5,2) sai kiertää raskaasti loppukaarteen kolmatta ilman vetoapua ja kesti työn vahvasti totossa maaliin asti. "Taiston" asetelmissa oli epäonnea, sillä myös paljon pelattuihin kuulunut Vicki Laksmy (5,3) pystyi vastaamaan loppukaarteessa jättäen Majestic Manin kiertämään kolmatta. Kaarteen lopussa väysynyt Vicki Laksmy repesi vielä laukalle häiriten hieman ulkopuolellaan kiertänyttä.

Ilman kenkiä kilpailleen Majestic Manin tulos oli 11,7, kun keulan takasuoralla hakenut Christoffer Erikssonin valmennustallin Ingo piti hallinnan loppuun asti kilometriajalla 11,4. Ykköspalkinto oli 19350 euroa.

Kuusivuotiaan Majestic Manin valmentajalla Jonna Irrillä on nyt miettimistä. Jättääkö ruuna vielä tuleviin Talvimeetingin koitoksiin tuttuun paikkaan Björn Goopin talliin? Eli palatako Julmyraan Ruotsiin hevosen kanssa vai ilman?

Pääset tästä Majestic Manin lähdön tuloksiin ja videoon (replay oikealta ylhäältä).

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Tältä näyttää 2022 Prix d'Amerique paperilla

Face Time Bourbonin ura on ohi: ei Prix d'Ameriquea sunnuntaina - siitosura odottaa

Fighter Kiss Pariisin suomalaistähtenä illalla

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video