Uutiset

Uusi gallup: Onko Suomen palkintoskaala kohdallaan vai pitäisikö sitä levittää johonkin suuntaan?

Uuden gallupin kohteena on kotimaan palkintojenjakomalli.
Elina Paavola
Jakautuvatko palkintorahat mielestäsi oikein, vai pitäisikö tehdä muutoksia? Käy vastaamassa gallupiin.

Viime viikolla uutisoitiin, että Ruotsissa ravipalkinnot nousevat ensi vuodelle 60 miljoonalla kruunulla eli 5,7 prosentilla.

Merkittävä osa korotuksista kohdistuu starttirahaan eli minimipalkintoon, joka jaetaan kaikille osallistujille. Se oli ennen 500 kruunua, mutta nyt starttiraha kohoaa peräti 1 500 kruunuun.

Suomessa starttirahaa ei jaeta joka lähdössä. Suomessa palkintokaavio noudattaa pääsääntöisesti mallia: 2. palkinto = 50 prosenttia ensimmäisestä palkinnosta, 3. palkinto = 30 prosenttia ensimmäisestä palkinnosta, 4. palkinto = 20 prosenttia ensimmäisestä palkinnosta, 5.-8. palkinto = 10 prosenttia ensimmäisestä palkinnosta.

Mitä mieltä Sinä olet kotimaan palkintokaaviosta, oletuksella, että jaossa on edelleen sama noin 20 miljoonaa euroa kuin tähänkin asti? Onko palkintokaavio hyvä? Vai pitäisikö kärkipään hevosten saada enemmän häntärahojen kustannuksella? Vai toisinpäin, eli jäännösrahoja pitäisi nostaa ja starttirahoja jakaa kaikille kärkipäähän sijoittuneiden kustannuksella?

Anna vastauksesi gallupiin, joka löytyy etusivultamme tietokoneilla oikeasta laidasta ja mobiililaitteilla sivustoa alaspäin vierittämällä.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Gallupin tulos: Kenkäpakolla laaja kannatus 2 200 vastaajan keskuudessa

Gallupin tulos: Avoin ilmoittautuminen miellyttää useimpia

Uusi gallup: Miten palvelevat Suomen Hippoksen uudet sivut?

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video