Atria lihakohusta: Neuvottelemme vielä Provinssin kanssa ensi kesän yhteistyöstä
Atria vetoaa neuvottelujen keskeneräisyyteen ja kieltäytyy kommentoimasta tarkemmin festivaalin ravintolamyynnin linjauksia.
Festivaalien järjestäjien mukaan ruuan raaka-aineisiin perustuva myyntipaikkahinnoittelu on osa ilmastonmuutoksen vastaista kamppailua. Kuva: Joel RosenbergAtrian ja Provinssi-festivaalin tulevan kesän yhteistyö on vielä auki.
Atrian markkinointijohtaja Sanna Päällysaho sanoo, että neuvottelut ovat käynnissä yhteistyön edellytyksistä festivaalijärjestäjän kanssa.
”Keskustelemme heidän kanssaan yhteistyöstä. Siksi on parempi, että asiaa ei kommentoida”, Päällysaho vastaa.
Atrian ja Provinssin välinen yhteistyö nousi esiin, koska Seinäjoella kesäkuussa järjestettävä festivaali veloittaa tapahtuma- ja majoitusalueelle tulevia ravintolayrittäjiä sen perusteella, miten runsaasti ja minkälaista lihaa ne käyttävät ruoka-annoksissa.
Festivaalin mukaan ruuan raaka-aineisiin perustuva myyntipaikkahinnoittelu on osa ilmastonmuutoksen vastaista kamppailua.
Atria sai tietää uudesta käytännöstä Maaseudun Tulevaisuuden uutisesta.
Vaikka Päällysaho nyt vetoaa neuvottelujen keskeneräisyyteen ja kieltäytyy vastaamisesta, niin esimerkiksi Ylelle ja Helsingin Sanomille hän on kommentoinut asiaa.
”Niihin minulla ei ole mitään lisättävää.”
Helsingin Sanomissa Päällysaho toteaa yhtiön toivoneen, että asia olisi tullut esiin jo viime vuonna Provinssin kanssa pidetyissä sopimusneuvotteluissa.
”Kyseessä on merkittävä, yhteistyöhön vaikuttava asia ja sellaisen pitäisi olla sopimuksissa hyvin selvillä”, Päällysaho sanoo HS:n jutussa.
Maaseudun Tulevaisuudelle Päällysaho toteaa vielä, että asiasta tulee ”yhteistä sanottavaa, kun sen aika on”.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat



