Siirry pääsisältöön
Siirry hakuun
Sulje mainos
Sulje mainos
Tilaa
Hae
Valikko
Etusivu
Uusimmat
Metsä
MT Hevoset
Koti
Maatalous
Uutiset
Lehdet
Osastot
Etusivu
Metsä
MT Hevoset
Koneet ja autot
Koti
Lukemisto
Maatalous
Mielipide
Pääkirjoitus
Ruoka
Uutiset
Lehdet
Maaseudun Tulevaisuus
MT Metsä
Kantri
Suomalainen Maaseutu
Aarre
Palvelut
Metsäpalvelu
MT Sää
MT Hevoset -ohjelmat
MT Hevosmarkkinat
MT Työpaikat
Ystävää etsimässä
Kaupallinen yhteistyö
Suomen parhaat
Ota yhteyttä
Tilaa MT
Asiakaspalvelu
Jätä ilmoitus
Tilaa uutiskirje
Lähetä uutisvinkki
Lähetä palautetta
Lähetä oikaisupyyntö
Toimituksen yhteystiedot
Mediamyynnin yhteystiedot
Siirry sivupalkkiin
Siirry alaosaan
Juuri nyt
|
Entinen ministeri Taisto Tähkämaa on kuollut 101 vuoden iässä
Tilaajalle
|
Traktoriin asennettava tienhoitopuomi antaa ulottuvuutta pusikoiden niittoon – laitteella lupiinien murskaus ei tuota ongelmia
Lihan alkuperä ravintolassa
Pääkirjoitus
Juhani Reku
Kauppa
|
Elintarvikeketjusta ei puutu tietoa lihan alkuperästä, mutta viranomainen sallii sen kadota
Ruoka
|
Miksi hampurilaispihvin alkuperää ei tarvitse kertoa? ”Siellä voi olla ihan mitä lihaa vaan”
Tilaajalle
Ruoka
|
Osa Hesburgerin lihasta on kotimaista, mutta kuinka suuri osa? Vastaus on kysyttävä hampurilainen kerrallaan
Tilaajalle
Ravintolat
|
Kotipizza siirtyy käyttämään myös ulkomaista lihaa – näin yritys selittää päätöstä
Ruoka
|
Lihan alkuperämerkinnät jakavat EU-maita: ”On todennäköisesti maita, jotka eivät lämpene”‒ tässä niistä kolme, ilmoitusvelvollisuus tuskin laajenee lihavalmisteisiin
Tilaajalle
Leppä: Kuluttajalla oikeus tietää kysymättäkin lihan alkuperä ravintolassa
Haikon kartanossa vastataan, kun kysyy: "Härkä tulee HK:lta ja kana Saarioisilta"