Ravivihje: Suosikit vaarassa Ruotsin Toto86-pelissä

Keskiviikon Toto86-peli ratkeaa Xpress-muodossa kahdella paikkakunnalla. Rataparina on Solvalla ja Bergsåker. Peliaika päättyy kello 21.30.
Robert Bergh valmentaa toisen kohteen ideavarmaa Night Artia.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Talvi tekee tuloaan ja paikkakunnat sijaitsevat pitkän matkan päässä toisistaan. Se tarkoittanee sitä, että olosuhteet saattavat hyvinkin olla täysin erilaiset. Siinä missä Sundsvallissa sijaitsevalla Bergsåkerin kaviouralla on pakkasasteita, Solvallassa ravataan plussakelissä ja rata lienee kesäpintainen.

Kierroksen suurimmat suosikit löytyvät ensimmäisestä ja toisesta kohteesta. Avauskohteen Kia Oran pelikannatus pyörii kirjoitushetkellä 60 prosentin tuntumassa ja kakkoskohteen Excusez Moin hieman yli 50 prosentin lukemissa. Molemmat voittivat viime starttinsa huikeilla esityksillä, mutta tällä kertaa tehtävät ovat erilaisia, molemmilla on riskitekijöitä, ja vaikka peliosuudet tulevat kummallakin putoamaan iltaa kohti, on niiden kannatus tuolloinkin todennäköisesti liian suuri, ja varmistusrastit ovat paikallaan.

Vihjesysteemi rakennetaan tällä kertaa kahden varman varaan.

Päivän varma

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Scarlet One (T86-3) palasi viimeksi tauolta Örebrossa tehden kelvollisen esityksen takajoukoista ehtien lopussa neljänneksi. Ennen taukoaan kolmevuotias aloittelija teki hyvää työtä kovatasoisia hevosia vastaan muun muassa Örebron startissa edellä olivat ainoastaan Global Delight ja Oaks-voittaja Bonneville W.I. Juoksuradan paikalta tamma tähtää keulapaikalle, mistä valjakolla on hyvä mahdollisuus johtaa startista maaliin.

Päivän ideavarma

Night Art (T86-2) on loistava vastavarma suurelle suosikille Excusez Moille. Alkukesästä mahtavaa työtä tehnyt kolmevuotias liittyi mukaan ikäluokan kuumiin nimiin. Hevosen suoritukset kuitenkin heikkenivät kauden päätähtäimen Kriteriumin alla, eikä ori päässyt edes finaaliin. Breeders Crownin alla nähtiin kuitenkin parempaa Night Artia. Toissa kerralla hevonen kiri BC-välierässä neljännestä parista sisältä hyvin päästen finaaliin neljäntenä. Finaalissa se laukkasi lähtöön, jonka jälkeen valjakko ajoi porukan kiinni tullen hyvällä tyylillä maaliin saakka.

Päivän ideamerkki

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Green Mamba (T86-1) on jäänyt alle neljän prosentin peliosuudella turhan unohdetuksi. Hagmyrenissä hevonen palasi tauolta. Se laukkasi ensimmäisellä takasuoralla, mutta teki hyvän paikkauksen. Toissa kerralla Östersundissa hevonen teki hurjan esityksen kierrettyään kolmannen radan kautta johtavan rinnalle, mistä tamma tsemppasi superhienosti kakkoseksi. Viimeksi hevonen jäi sisäradalle voimissaan pussiin.

Vihjesysteemi

2,1,8,5,9 (7,3)

5 Night Art (1,8)

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

6 Scarlet One (7,8)

1,4,5,6,9 (7,10)

3,1,8,11,2 (6,4)

6,11,5 (1,4)

12,6,13,9 (14,4)

1,2 (8,5)

3000 riviä - 90 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä