Oletko isovanhempi? – Vastaa kyselyyn ja kerro, millainen korona-ajan mummola teillä on - Ihmiset & kulttuuri - Maaseudun Tulevaisuus
Tiesitkö? Voit lukea viikossa 3 artikkelia ilman tilausta - hanki rajaton lukuoikeus nyt 9,90€/kk
Ihmiset & kulttuuri

Oletko isovanhempi? – Vastaa kyselyyn ja kerro, millainen korona-ajan mummola teillä on

Korona-ajan mummola -niminen kysely antaa äänen isovanhemmille.
Kimmo Haimi
MT kerää Viikonvaihde-liitteen juttuun isovanhempien kokemuksia korona-ajalta.

Koronaepidemia on muuttanut isovanhempien ja lastenlasten mahdollisuuksia tavata toisiaan. Osa isovanhemmista on tavannut lapsenlapsiaan esimerkiksi lasin läpi, osa puhelimitse tai etäyhteyksin ja osalla yhteydenpito on katkennut. Joidenkin tapaamisiin korona ei ole vaikuttanut mitenkään.

Maaseudun Tulevaisuus kerää isovanhempien kokemuksia korona-ajalta verkkokyselyssä.

Kyselyn vastauksia käytetään myöhemmin kesäkuussa ilmestyvässä Viikonvaihde-liitteen jutussa, ja vastaustekstejä voidaan lainata jutussa.

MT myös etsii juttuun haastateltavaa isovanhempaa kyselyn avulla. Kyselyssä vastaajaa pyydetään jättämään toimitukselle sähköpostiosoitteensa, jotta häneen voidaan olla mahdollisesti myöhemmin yhteydessä. Sähköpostia ei julkaista jutussa, ja se jää vain toimituksen tietoon.

Kysely oli auki sunnuntaihin 14.6. saakka. Vastausaika on päättynyt.

Lue lisää

Metallinetsinnän harrastajat löytävät yhä Suomesta viikinkiajan aarteita

Viikingit veivät ministeri Pertti Salolaisen mennessään: "On kulttuurinen skandaali, ettei viikinkiaikaa ole tutkittu riittävästi"

Hevosmaneesi muuttuu sirkusareenaksi – videolla sirkustaiteilija kertoo, mitkä ovat erikoisen esiintymispaikan haasteet

Toimittaja-kirjailija Helena Petäistöllä on kiinnostava idea maaseudun matkailun kehittämiseen – "Ulkomaalaiset turistit haluavat maistaa paikallisia herkkuja, eivät hampurilaisia tai kebabia"