"Herranjestas, mitkä pohkeet! Toi nostaa mun kanssa poroja orteen", Maajussi-Miia huokaisee sulhasehdokkaan poistuessa pöydästä pikatreffeillä - Ihmiset & kulttuuri - Maaseudun Tulevaisuus
Ihmiset & kulttuuri

"Herranjestas, mitkä pohkeet! Toi nostaa mun kanssa poroja orteen", Maajussi-Miia huokaisee sulhasehdokkaan poistuessa pöydästä pikatreffeillä

Ketkä neljä ehdokasta jatkaa pikatreffeiltä ryhmätreffeille? Maajusseilla on edessään tiukka valinta Maajussille morsian -ohjelmassa
MTV3
Keväisessä Naantalissa alkavat pikatreffit ja maajussit tapaavat puolisoehdokkaat lopultakin ensimmäistä kertaa.

Illan jaksossa morsiamia ja sulhasia etsivät Aleksi, Heidi, Jouni ja Miia ottavat ensituntumaa puolisokandidaatteihinsa, kun viiden minuutin tapaamiset alkavat MTV3-kanavalla.

Tarkkaan harkitut kysymyslistat tuppaavat unohtua, kun ehdokas istahtaa lähietäisyydelle juttutuokioon. Tämän aiheuttavat tietysti aidot ihastumisen tunteet ja niistä seuraava aivomyrsky.

Pikatreffit ovat myös helpotus, kun kandidaateista paljastuu piirteitä, joilla tuskin mennään seuraavaan vaiheeseen.

Miia on matkailualan erähenkinen yrittäjä Kuusamosta. Hän etsii riittävän raamikasta miestä, ja sellainen näyttää löytyvän nopeasti.

"Herranjestas, mitkä pohkeet. Toi nostaa mun kanssa poroja orteen", Miia huokaisee haastattelusta poistuvaa ehdokasta silmäillessään.

Maajussille morsiamen 13. kausi esittelee monipuolisesti maaseudun yrittäjyyttä.

Ikähaarukaltaan maajussit ovat 22–52-vuotiaita, kaikki valmiina kohtaamaan elämänsä rakkauden. Useille elämä maalla on ollut itsestäänselvyys, toisille hyppy tuntemattomaan. Yksikään ei ole valmis kaupunkielämään, joten puolisoehdokkailtakin vaaditaan maaseuturakkautta.

Suomen kartta on laaja ja tälläkin kertaa maajusseja on pitkin maita ja mantuja, pohjoisin Kuusamossa ja eteläisin Pornaisissa. Ohjelman juontaa Vappu Pimiä.

MTV3: Maajussille morsian - 13. kausi - Jakso 4: Ensitapaaminen

Lue lisää

Maajussi-Tuomon ja Marjon arjen mullisti valloittava vauva, ensimmäinen kesä yllätti: "Rento tyyppi, isäänsä tullut!"

Maajussi-Juho ja Laura muuttavat yhteen ja odottavat vauvaa – Lue mitä Kantri kertoi Juho Vaissin yrityksestä

Miten löytää mies? Katso video, missä yrittäjä Anni Korhonen antaa vinkit metsästykseen

Löisitkö sinä vetoa Maajussille morsian -ohjelman käänteistä? Jounin arvellaan saavan eniten kirjeitä