Kuohkea taateli-ruispuuro: Tästä välipalasta ei makua puutu
Kokeilisitko tänä vuonna kuohkeaa ruis-taatelipuuroa välipala- tai brunssiherkkuna?Kuohkea taateli-ruispuuro
4–6 annosta
Ainekset
- 1 l vettä
- 1 pkt (250 g) kivettömiä taateleita
- 2 dl ruisjauhoja
- 1 dl fariinisokeria
- ¼ tl suolaa
- ½ dl sitruunamehua
Koristelu
- pehmeitä taatelinpuolikkaita
Valmistusohje
- Mittaa vesi kattilaan. Irrottele taatelit veteen ja hauduta, kunnes ne pehmenevät, noin 10 minuuttia. Vatkaa joukkoon ruisjauhot. Lisää sokeri ja suola.
- Hauduta puuroa miedolla lämmöllä 45–55 minuuttia. Sekoittele usein.
- Lisää joukkoon sitruunamehu ja jäähdytä. Tarkista maku.
- Vatkaa jääkaappikylmä puuro kuohkeaksi sähkövatkaimella. Tarjoa maidon kera välipalana tai uudenlaisena brunssipuurona.
Joko sinulle tulee MT:n ruokauutiskirje? Saat kerran viikossa neljä uutta reseptiä ja viikon ruokauutiset ilmaiseksi sähköpostiisi tilaamalla ruokauutiskirjeen. Seuraa meitä myös Facebookissa.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat



