Hallitus kertoo linjauksistaan matkailuun, yli 70-vuotiaisiin ja etätyöhön liittyen – katso suora lähetys tiedotustilaisuudesta - Kotimaa - Maaseudun Tulevaisuus
Tiesitkö? Voit lukea viikossa 3 artikkelia ilman tilausta - hanki rajaton lukuoikeus nyt 9,90€/kk
Kotimaa

Hallitus kertoo linjauksistaan matkailuun, yli 70-vuotiaisiin ja etätyöhön liittyen – katso suora lähetys tiedotustilaisuudesta

Tiedotustilaisuus järjestetään tiistaina iltapäivällä noin 17.15.

Hallitus järjestää tänään tiistaina iltapäivällä tiedotustilaisuuden, jossa käsitellään matkailuun, yli 70-vuotiaisiin sekä etätyöhön liittyviä linjauksia.

Tilaisuudessa ovat paikalla sisäministeri Maria Ohisalo, ulkoministeri Pekka Haavisto, sosiaali- ja terveysministeri Aino-Kaisa Pekonen ja perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru.

Tiedotustilaisuus järjestetään noin 17.15 alkaen valtioneuvoston tiedotustilassa. MT näyttää tilaisuuden suorana lähetyksenä.

Hallitus on aiemmin tänään käsitellyt neuvotteluissaan rajakysymyksiä, etätyötä ja yli 70-vuotiaita koskevia suosituksia. Lisäksi hallitus sai katsauksen epidemiatilanteesta ja selvityksen valtiosihteeri Martti Hetemäen jälleenrakennustyöryhmän pohjalta tehtävistä toimista.

Lue lisää

USA:ssa taas uusi synkkä ennätys: 60 209 uutta koronatartuntaa vuorokaudessa

Suomessa kolme uutta koronavirustartuntaa

Turvallisia matkailumaita listataan tänään hallituksen neuvotteluissa

Latinalaisessa Amerikassa ja Karibialla jo yli kolme miljoonaa koronatartuntaa