Kotimaista omenaa riittää rosolliin, ja sitä voi rouskutella vielä helmikuullakin
Suosittuja talvilajikkeita ovat muun muassa Rubinola, Santana, Amorosa ja Zari. Niiden suutuntuma on rapea ja maku makea ja mehukas.

Osaston luetuimmat
- Lukijalta: Ruokaviraston vaatimus vie mahdollisuuden luomutuotantoon24.1.
- MMM:n kansliapäällikkö kertoo, mikä Suomen maatalouden tukijärjestelmässä mättää pahiten08:00 Tilaajalle
- ”Koko alan etu olisi, että trendi jyrkkenisi selvästi” ‒ Reijo Karhinen tviittasi maatilojen määrän vähenemisestä13:15
- Vanha parsinavetta sai uuden elämän robottipihattona Lestijärvellä – "Hintalappu pieneni puoleen, kun parsipaikat tykötarpeineen tehtiin entisten seinien sisälle”24.1. Tilaajalle
- Kuluvan vuoden tukitasot ja -ehdot selkenevät26.1. Tilaajalle
- ”Rantasauna on rakas paikka, sinne en vieraita kutsu: Joku paikka pitää ihmisellä olla sellainen, missä ei tarvitse ketään passailla”26.1.
- Sarkamessuilla luvassa tuhdisti tietoa – näyttelyhalli täynnä, viimeisille myytiin ei-oota26.1.