Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Aarteen verkkosisällöt siirtyvät uuteen MT Metsä -verkkopalveluun

Aarteen tilaajalle on tarjolla entistä runsaampaa ja ajankohtaisempaa metsäasiaa verkossa. Viimeistään nyt kannattaa luoda verkon käyttäjätunnukset!
Aarteen verkkojuttujen otsikot on merkitty uudistuvan MT Metsä -palvelun etusivulla harmaalla Aarre-etuliitteellä. Kun jutun avaa luettavaksi, otsikon yläpuolella näkyy Aarteen tuttu, vaaleanvihreä logo.
Aarteen verkkojuttujen otsikot on merkitty uudistuvan MT Metsä -palvelun etusivulla harmaalla Aarre-etuliitteellä. Kun jutun avaa luettavaksi, otsikon yläpuolella näkyy Aarteen tuttu, vaaleanvihreä logo. Kuva: Aino Saarikivi

Tutkimustemme mukaan suurin osa Aarteen tilaajista lukee Aarretta mieluiten perinteisessä, painetussa aikakauslehtimuodossa. Kerran kuussa kotiin kannettu, huolellisesti toimitettu ja näyttävästi kuvitettu aikakauslehti tarjoaa tilaisuuden kiireettömään, nautiskelevaan lukemiseen.

Ehkä tästä syystä vain osa tilaajistamme on katsonut tarpeelliseksi luoda käyttäjätunnukset verkkosivuillemme.

Nyt tunnusten luominen kuitenkin kannattaa. Jos olet Aarteen tilaaja, joka on tilannut lehden 29.3.2022 mennessä, sinulle on kaupan päälle luvassa paljon uutta ja ajankohtaista metsäasiaa verkossa.

MT Metsä Digi -verkkopalvelu on miltei sadan euron arvoinen lisäetu, jonka lehden nykyinen tilaaja saa loppuvuodeksi veloituksetta, kunhan hän ei peruuta painetun Aarteen tilausta kesken vuoden.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Jos lopetat Aarteen tilaamisen tai määräaikainen tilauksesi päättyy ennen vuodenvaihdetta 2022–23, samalla sinulta loppuu myös MT Metsä Digin lukuoikeus.

Uudistuva MT Metsä

Huhtikuun 6. päivänä Aarteen nykyiset verkkosisällöt, myös lehtemme suositut ja ajattomat arkistojutut, siirtyvät osaksi MT Metsä -verkkopalvelua.

Uudistuva MT Metsä Digi kattaa Maaseudun Tulevaisuuden ja Aarteen metsäaiheiset verkkosisällöt. Lisäksi palvelussa on luettavana Koneviesti-lehden metsään liittyviä laitekokeiluja ja koneuutisia samoin kuin Maaseudun Tulevaisuuden kaikki erä-, luonto- ja metsästysaiheiset jutut.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

MT Metsän tavoitteena on olla Suomen johtava metsäalan media. Sitä on tekemässä yli kymmenhenkinen toimitus. MT Metsä Digi tarjoaa joka viikko kymmeniä juttuja, jotka pitävät lukijan ajan tasalla paitsi metsätaloudesta myös kotimaan ja EU:n metsäpolitiikasta.

MT Metsä seuraa aktiivisesti puun hintojen ja metsätilakaupan kehitystä sekä metsäteollisuuden suhdanteita. Ympäristö-, monimuotoisuus- ja ilmastokysymykset koskevat yhä enemmän myös metsiä ja metsänomistajia, ja näistä aiheista on luvassa runsaasti juttuja. MT Metsä kertoo metsien mahdollisuuksista ja tutkimuksesta sekä auttaa lukijaa hahmottamaan metsäalan tulevaisuuden trendejä.

MT Metsä ilmestyy myös painettuna, tabloidikokoisena lehtenä 10 kertaa vuodessa. Mikäli haluat painetun MT Metsän, se tulee tilata ja maksaa erikseen.

Arvosisältöä vain tilaajille

Valtaosa MT Metsä Digin sisällöistä on suunnattu vain maksaville tilaajille. Esimerkiksi miltei kaikki Aarteen jutut ovat palvelussa maksumuurin takana.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Aarteen tilaajana pääset 6.4. jälkeen kirjautumaan sisään veloituksetta ja lukemaan MT Metsä Digi -palvelun sisältöjä koko loppuvuoden.

Jos et vielä ole luonut tunnuksia, tee se nyt osoitteessa viestimedia.fi/aktivointi. Tarvitset siihen vain asiakasnumerosi ja postinumeron.

Kun kirjaudut 6.4. jälkeen MT Metsään osoitteessa MT.FI/metsa, löydät sieltä myös Aarteen verkkojutut ja videot.

Mikäli sinulla on jo ennestään käyttäjätunnukset Aarteen verkkopalveluun, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Samat tunnukset toimivat myös jatkossa, ja pääset niiden kanssa MT Metsään.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Aarteen villiruokareseptit löydät jatkossa ilman kirjautumista MT.FI/ruoka -palvelun Reseptiarkistosta, ja sieltä löytyvät myös Maaseudun Tulevaisuuden ruokatoimituksen laatimat tuhannet ruokaohjeet. Reseptiarkisto on runsaudensarvi, kun kaipaat vaikkapa tietyn raaka-aineen käyttövinkkejä tai ideoita juhlapöytään.

Näköislehti uudistuu

Samaan aikaan huhtikuussa uudistuu myös Aarteen näköislehti entistä käyttäjäystävällisempään muotoon.

Kukin näköislehden numero ilmestyy samana päivänä kuin painettu Aarre. Jos vaikkapa postinkulussa on häiriöitä, pääset aina lukemaan uuden Aarteen heti tuoreeltaan näköislehtenä verkossa.

Näköislehti ja näköislehtiarkisto sisältyvät Aarteen tilaukseen. Aluksi tarjolla ovat kahden viime vuoden Aarteet, mutta jatkossa näköislehtiarkistoa kasvatetaan.

Myös näköislehden lukeminen vaatii verkkotunnusten luomisen ja palveluun kirjautumisen.

Muista myös aarrelehti.fi

Tuttu verkko-osoitteemme aarrelehti.fi muuttuu 6. huhtikuuta lehden tilaajan asiointikanavaksi.

Siellä voit tilata Aarteen, ostaa Aarteen uuden tai aiemmin ilmestyneen irtonumeron sekä hallinnoida tilaustietojasi. Siellä ovat myös Aarteen toimituksen, asiakaspalvelun ja mediamyynnin yhteystiedot.

Osoitteesta on ohjaus Aarteen näköislehteen sekä MT Metsään, josta löydät jatkossa Aarteen verkkojutut ja juttujamme täydentävät videot.

Aarteen somekanavat Facebookissa, Instagramissa ja YouTubessa säilyvät ennallaan. Niiden jutuista verkkokävijät ohjataan jatkossa MT Metsään.

3 kysymystä

  • Mitä tapahtuu, kun MT Metsä Digi -tilaajaetu päättyy vuoden lopussa? Sen jälkeen saat itse päättää, haluatko jatkaa MT Metsä Digin tilaajana. Aarteen tilaajalle palvelu on luvassa edulliseen erikoishintaan.
  • Aion tilata Aarteen vasta nyt. Enkö minä saa MT Metsä Digiä ilmaiseksi? Palkitsemme MT Metsä Digi -tilaaja­edulla Aarteen pitkäaikaisia tilaajia, ja uusille tilaajille on muita etuja. Huomaa, että myös uusiin Aarre-­tilauksiin sisältyy maksuton näköislehti ja näköislehtiarkisto.
  • Minulla on kännykässä kuvake, josta pääsen Aarteen näköis­lehteen, toimiiko se jatkossa? Näköislehden palveluntarjoajamme vaihtuu 6.4., ja uutta näköislehteä voi lukea kaikilla päätelaitteilla selaimen kautta ilman erillistä sovellusta.

Metsäpalvelu

Miltä metsäsi näyttää euroissa? Katso puun hinta alueittain ja hintojen kehitys koko Suomessa.