Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Osallistu Aarteen kirjoituskilpailuun Metsän opetukset ‒ arvomme kirjoittajien kesken mukavia palkintoja

Aarteen suositut kirjoituskilpailut jatkuvat. Uuden kirjoituskilpailun aiheena on Metsän opetukset.
Voit käsitellä kirjoituksessasi nykypäivää tai menneitä aikoja, miksei tulevaisuuttakin.
Voit käsitellä kirjoituksessasi nykypäivää tai menneitä aikoja, miksei tulevaisuuttakin. Kuva: Rami Marjamäki
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Mitä olet oppinut metsästä, metsätöistä tai metsään liittyvistä harrastuksista kotona, koulussa, kirjoista, sukupolvien perinnetietona tai omien kokemustesi avulla? Onko jokin oppi isketty perille niin sanotusti kantapään kautta? Miten metsä on vaikuttanut elämänkatsomukseesi, entä mistä aiemmista näkemyksistäsi olet joutunut ehkä luopumaan? Millaista tietoa tai osaamista haluat välittää nuoremmalle polvelle?

Aihetta Metsän opetukset voi lähestyä monesta kulmasta, ja tekstisi voi käsitellä nykypäivää tai menneitä aikoja, miksei tulevaisuuttakin. Kerro yksi tarina tai muistele kokemuksiasi eri vuosikymmeninä.

Näin osallistut

Kirjoituksen enimmäispituus saa olla noin 7 000 merkkiä. Lähetä teksti mieluiten sähköisessä muodossa. Jos kirjoitat käsin, kirjoita mahdollisimman selvällä käsialalla. Muista liittää kirjoituksen mukaan yhteystietosi (nimi, osoite, puhelinnumero, mahdollinen sähköpostiosoite).

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Lähetä tekstisi 15.2.2023 mennessä osoitteeseen toimitus@aarrelehti.fi. Laita viestin aihekenttään tunnus ”Metsän opetukset”. Tai postita kirjoituksesi 15.2.2023 mennessä, osoite on Aarre, PL 440, 00101 Helsinki, kuoreen tunnus ”Metsän opetukset”.

Arvonnan voittajat kerrotaan ja parhaita tekstejä julkaistaan Aarteen numerossa 3/23, joka ilmestyy 27.3.2023. Kilpailuun lähetettyjä tekstejä voidaan julkaista ilman erillistä korvausta myös Aarteen myöhemmissä numeroissa, verkkosivuilla ja muissa tuotteissa.

Palkinnot

Kaikkien kirjoittajien kesken arvomme seuraavat palkinnot:

Pääpalkintona arvomme kotimaisen Svalan monikäyttöisen Thermal Flex Mesh -kerraston, joka sisältää pitkähihaisen paidan, pitkä­lahkeiset housut sekä sukat. Unisex-­malli, koot XXS–4XL, väri vihreä.

Muina palkintoina arvomme Viestimedia Oy:n ”metsänomistajan selviytymispaketin”, jossa on varavirtalähde, sateensuoja, heijastinvaljaat sekä Aarteen lintu­aiheiset pelikortit. Arvomme viisi palkintoa.

Lisäksi luvassa on kirja­palkintoja!

Metsäpalvelut

Miltä metsäsi näyttää euroissa? Lisää laskuriin vain tilasi pinta-ala ja maakunta, niin saat arvion metsätilasi arvosta.