Jouluvoita ja muuta pientä suussasulavaa
Tämän syksyn joulukirjoista ehkä herkullisin on Hyvää joulua. Siinä joulu maistuu niin voissa kuin karjalanpaistissa. Eikä kaikessa edes tarvitse tuntua joulumaku, kunhan tarjolla on itse tehtyä ihanaa herkkua. Eikä ähkyksi asti.
RM
Teresa Välimäki,
Johanna Lindholm,
Laura Riihelä:
Hyvää joulua. WSOY.
• Jouluvoihan syntyy siten,
että sekoitat 100 grammaan voita yhden ruokalusikallisen hunajaa ja puoli teelusikallista kardemummaa. Levitä jouluaamuna paahtoleivän päälle.
• Tai jos rakastat rosmariinia, hienonna sitä ruokalusikallinen 100 grammaan voita ja lisää
1 tl sokeria, ripaus suolaa ja 1 tl raastettua sitruunankuorta.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat
