Politiikka

Ranskan maatalousministeri vakuuttaa — sopu EU:n maatalousuudistuksesta mahdollinen vielä Suomen puheenjohtajuuskauden aikana

Suomessa vierailevan maatalousministeri Didier Guillaumen mukaan Ranska puolustaa maatalousbudjetin tasoa ja suoria tukia.
Emmi Korhonen
Ranskan maatalousministeri Didier Guillaume uskoo EU:n budjettisopuun vielä tämän vuoden aikana.

Ranskan maatalousministeri Didier Guillaumen mukaan on mahdollista, että EU-maat löytävät yhteisen näkemyksen maatalouspolitiikan uudistuksesta vielä Suomen EU-puheenjohtajuuskauden aikana.

"Yleisnäkemyksen löytäminen ministerineuvostossa vuoden loppuun mennessä on mahdollisuuksien rajoissa. Se olisi eurooppalaisen maatalouden etu", Guillaume sanoi toimittajatilaisuudessa Vihdissä maanantaina.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa MT Digi nyt edulliseen hintaan.
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit

"On ollut tosi vaikea tilanne jo niin pitkään" – Madridissa valmistaudutaan ilmastokokouksen loppuistuntoon

Presidentti Sauli Niinistö rauhoitteli Ylen kyselytunnilla maidon- ja lihantuottajien huolia: "En minä näkisi nyt valtavan synkkänä kenenkään maataloustuottajan kohtaloa"

"Taas heräsi epäilys, onko EU menettämässä järkensä" – MTK:n Juha Marttila: "Green Dealin toteutus ontuu jo lähtötelineissä"