Uutiset

Veikkaus tarjoaa Ruotsin arkiraveihin pitkävetoa ja livevetoa

Veikkaus reagoi urheilupelikohteiden vähenemiseen ja muutenkin vuoden alussa vähentyneisiin Ruotsin arkiravien pelikohteisiin tarjoamalla uutta. Jo tästä illasta alkaen tarjolla on pitkävetokohteita Suomen profiiliravien tyylisesti pääpelin T64:n lähdöissä. Lisäksi se tarjoaa uutuutena pitkävetokohteiden kiinnimenon jälkeen vielä livevetoa samoista kohteista.
Anu Leppänen
Tästä illasta alkaen Ruotsin raveihin voi täytellä, paitsi totokuponkeja, myös pitkävetoja. Lisäksi livevedoissa pelaaminen jatkuu vielä pitkävetojen mentyä kiinni tuntia ennen 64-pelin alkua.

Veikkauksen ravipelien liiketoimintapäällikkö Petri Huikko kertoi eilisessä TotoTV:n lähetyksessä, että yhtiö aloittaa pitkävetokohteiden tarjoamisen Ruotsin ravien arkikohteisiin samalla tyylillä, kuin Suomen profiiliraveissa. Lisänä tulevat vielä livevedot pitkävetojen sulkeuduttua tuntia ennen T64:n alkua.

Koronaviruksen maailmassa urheilupelikohteet ovat vähissä, mutta Ruotsin ravit ovat jatkamassa - toki ilman yleisöä - toistaiseksi. Alkuvuodesta tullut muutos Ruotsin arkiravien yksittäisiin lähtöihin kohdistuvien totopelien kertoimenlaskusysteemissä sattui viruksenkin kannalta nyt erityisen huonoon aikaan. Suomen lainsäädäntö ei mahdollistanut kohteiden tarjoamista peliin enää olenkaan. Veikkaus paikkaa nyt esimerkiksi illan Bodenin T64-raveissa "tavallisten pelien", mm. voittajan ja kaksarin, jättämää Ruotsin pelien aukkoa tarjoamalla 64-kohteisiin pitkävetoa ja liveä. Homma koskee muita arkipäivien pääraveja kuin keskiviikon T86-raveja, joissa totoa pelataan edelleen entiseen tapaan.  

"Sopimus asiasta syntyi ruotsalaisten kanssa tosi sujuvasti", Huikko kiittelee.

"Ruotsissakin tilanne ravien jatkosta on toki jännittävä, mutta toistaiseksi mennään tällä suunnitelmalla. T64-kohteisiin tulee suunnitelman mukaan kello 16.30 pitkävetokertoimet, jotka menevät sitten kiinni tuntia ennen pääpelin alkua eli aina 19.30, arkisin kun ajetaan. Sen jälkeen avaamme livevetokohteet siten, että on aina pelattavana kaksi kohdetta kerrallaan. Tämä on suunnitelma, jota pyrimme toteuttamaan, mutta muutokset ovat vielä mahdollisia."

Bodenin ravien alla riittää jännää paitsi pitkävedoissa, myös siinä, pääsevätkö suomalaiset kilpailijat, joita on ilmoittautunut tavalliseen tapaan paljon, paikalle? Osa suomalaisista, mm. Mauri Jaara, on perunut osallistumisensa, mutta osa on vielä mukana, ainakin listoilla.

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video