Uutiset

Elian Web takaoven kautta kultafinaaliin – arpa ei suosinut suomalaisia

Sekä Elian Web, Grainfield Aiden että Religious arvottiin ensi lauantain Solvallan finaaleihin takariviin.
Terhi Piispa-Helisten
Voihan pirskatti! Elian Web sai kultadivisioonan finaaliin radan 11. Mutta voisiko kovakuntoinen valjakko (ohjissa Jorma Kontio) voittaa Solvallassa sieltäkin?

Katja Melkko ei täysin uskonut Elian Webin Bergsåkerin karsintanelosen riittävän kultadivisioonan finaalipaikkaan ja ilmoitti sen täksi lauantaiksi Momarkeniin. Norjan ravit kuitenkin peruttiin, mikä oli siinä mielessä onni, että nyt Solvallaan ilmoitettu Elian Web pääsi kuin pääsikin finaaliin.

Harmin paikka vain, että arpaonni ei suosinut. ”Eetu” starttaa radalta 11, suosikit Disco Volante ja Gareth Boko radoilta 5 ja 6.

Hopeadivisioonan suomalaisista Hannu Korven Grainfield Aiden arvottiin radalle 9 ja Petri Puron Martin de Bos radalle 7. Purolta finaaleissa starttaavat myös Maestro Crowe (11) ja Burning Man (6), joka kohtaa Nina Pettersson-Perklénin Religiousin (10).

Suurimpia seteleitä eli 300 000 kruunun ykköspalkintoa suomalaisista tavoittelee Elian Webin lisäksi Margaretan aikaisessa varsasarjassa Veijo Heiskasen valmentama 3-vuotias Kurri Jari Boko. Se starttaa hyvältä radalta 3 rattaillaan Peter Ingves.

Klass I:n finaalissa Heiskaselta starttaa Corleone D.K. radalta 5 rattaillaan Henna Halme. Se kohtaa mm. Petri Salmelan valmentaman ja Konepalvelu Ercko Oy:n omistaman My Swedenin (10).

Linkki Solvallan lähtölistoihin

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Lauantain ravit: Solvallan 75-finaaleissa suomalaistoiveita - ravit kanavalla 26

Lauantain ravit näytetään TV-kanavalla 26

Ruotsin ensi viikon lauantain 75 Norjasta Bergsåkeriin - ei lähtöjä suomalaisruunille

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video