Suomalaiset menivät kymppiennätykset Jägersrossa - Uutiset - MT Ravinetti
Uutiset

Suomalaiset menivät kymppiennätykset Jägersrossa

Jägersron torstain lounasravit olivat jo etukäteen kovatasoiset, ja niinpä Petri Puron valmentama Sharp Dream painelikin ennätyksekseen 10,2. Rinnalla ravannut Einari Vidgrén Oy:n omistama nelivuotias tamma Grande Diva Sisu oli myös huima tuloksellaan 10,4.
Ville Toivonen
Kevät on täällä, melkein kesä. Peter Ingves sai nauttia huimasta vauhdista torstai-iltapäivällä Jägersrossa Petri Puron valmentaman Sharp Dreamin rattailla. Seitsenvuotias tamma paineli 10,2 Einari Vidgrén Oy:n omistaman nelivuotiaan Grande Diva Sisun (10,4) kirittämänä.

Peter Ingves ohjasti Sharp Dreamin heti keulaan, ja sai välittömästi rinnalleen Per Nordströmin kannustaman Grande Diva Sisun. Nelivuotias painosti koko matkan tiukasti. Kierroksen väliaika oli hurja 10,3. Siinä kohtaa tuntui, että takaa tulevat ovat vahvoilla, mutta mitä vielä. Kärkipari vain jatkoi kovaa menoaan ja karkasi muilta. Grande Diva taisteli mahtavasti, mutta Sharp Dream vain liukui alta pois hurjaan tulokseen ja 30000 kruunun arvoiseen ykköspalkintoon.

Petri Puron talli kilpailee muutenkin satumaisen kovassa iskussa. Valmennuksessa on vain kahdeksan hevosta, mutta siitä joukosta löytyi kolme viime 75-finaalien hevosta. Kausi 2020 sisältää kaikkiaan 20 starttia, joista on tullut 10 voittoa. Näistä peräti viisi on 75-lähdöistä. Burning Man otti finaalin voitosta 220000 kruunua, ja kaikkiaan tallin palkintorahat ovat jo toisella miljoonalla noin pienellä starttimäärällä.

Voit katsoa Sharp Dreamin voittaman lähdön tästä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Einari Vidgrén Oy:lle kova vahvistus: Lexus Dreamin kaksivuotias veli

Helatorstain ravit: Ruotsin tahtiin loppuviikko - Jägersron T64 jo iltapäivällä

Päivän ravit: nyt se alkaa plus Halmstadin jackpot!

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video