Uutiset

Björn Goop sinetöi hienon Kymi GP:n kahdella hevosella

Kymi Grand Prix on säilyttänyt palkintotason korkealla, 100000 euroa voittajalle ensi lauantaina, ja lähtölistasta tuleekin sen mukainen. Björn Goop saapuu paikalle kahdella rajulla hevosella, Harper Hanoverin lähdön ykkösellä Moni Vikingillä ja viime vuoden Oslo GP:n voittaneella Vitruviolla.
Terhi Piispa-Helisten
Björn Goop ohjastaa ja valmentaa kierroksen pelipankkia Nymke Brigadoonia.

Parhaat saattoivat tulla viimeisenä mukaan, sillä Goopilla on tarjota Kouvolaan todellakin kova kaksikko. Moni Viking on ollut hänen tallistaan voittamaton Pohjoismaissa. Pariisin kolmen voiton pohjalta nyt on jo viisi peräkkäistä ykköstä, ja pitkät matkat Åbyssä ja Solvallassa on hoideltu suvereenisti. Goop valitsee silti itselleen toisen ajokin, sillä Ranskassa oriilla lähes voittamattomasti ajanut Pierre Vercruysse tulee Kouvolaan ajamaan tätä hevosta.

Vitruvio teki viime kesänä Norjassa Jorma Kontion ohjastamana ja Alessandro Gocciadoron valmentamana uskomattomat esitykset voitoissaan Oslossa ja Jarlsbergissä. Sittemmin on ollut tahmemapaa, mutta siirryttyään ennen tämän kauden Oslo GP:tä Goopille ori teki käsittämättömän esityksen Bjerkessä, vaikka kolmanneksi jäikin. Ori kilvoitteli 07-vauhtia ensimmäisen 1000 metriä Elian Webiä vastaan. "Eetu" väsyi, mutta Vitruvio taisteli uskomattomasti kolmanneksi. Goop ilmoitti MT Ravinetille ajavansa Vitruviota itse Kouvolassa.

Kymi GP:n osallistujat:

Cokstile, Chief Orlando, Whole Lotta Love, Racing Mange, Ble du Gers, Handsome Brad, Makethemark, Antonio Tabac, Vitruvio, Moni Viking.

Juttua päivitetty kello 15.01 kutsuttujen listalla.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Calgary Games jatkoi vailla vastusta UET Grand Prixin karsinnoissa - astuu Menhammarissa ensi kaudella

Ecurie D. aloittaa USA:ssa - Marko Kreivi jännittää huutokauppoja ja matkustamista

Nurmoksen juhlat jatkuivat Solvallan Kriterium- ja Oaks-karsinnoissa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video