Uutiset

Björn Goop sinetöi hienon Kymi GP:n kahdella hevosella

Kymi Grand Prix on säilyttänyt palkintotason korkealla, 100000 euroa voittajalle ensi lauantaina, ja lähtölistasta tuleekin sen mukainen. Björn Goop saapuu paikalle kahdella rajulla hevosella, Harper Hanoverin lähdön ykkösellä Moni Vikingillä ja viime vuoden Oslo GP:n voittaneella Vitruviolla.
Terhi Piispa-Helisten
Björn Goop tuo roppakaupalla väriä tämän kesän Kymi Grand Prixiin.

Parhaat saattoivat tulla viimeisenä mukaan, sillä Goopilla on tarjota Kouvolaan todellakin kova kaksikko. Moni Viking on ollut hänen tallistaan voittamaton Pohjoismaissa. Pariisin kolmen voiton pohjalta nyt on jo viisi peräkkäistä ykköstä, ja pitkät matkat Åbyssä ja Solvallassa on hoideltu suvereenisti. Goop valitsee silti itselleen toisen ajokin, sillä Ranskassa oriilla lähes voittamattomasti ajanut Pierre Vercruysse tulee Kouvolaan ajamaan tätä hevosta.

Vitruvio teki viime kesänä Norjassa Jorma Kontion ohjastamana ja Alessandro Gocciadoron valmentamana uskomattomat esitykset voitoissaan Oslossa ja Jarlsbergissä. Sittemmin on ollut tahmemapaa, mutta siirryttyään ennen tämän kauden Oslo GP:tä Goopille ori teki käsittämättömän esityksen Bjerkessä, vaikka kolmanneksi jäikin. Ori kilvoitteli 07-vauhtia ensimmäisen 1000 metriä Elian Webiä vastaan. "Eetu" väsyi, mutta Vitruvio taisteli uskomattomasti kolmanneksi. Goop ilmoitti MT Ravinetille ajavansa Vitruviota itse Kouvolassa.

Kymi GP:n osallistujat:

Cokstile, Chief Orlando, Whole Lotta Love, Racing Mange, Ble du Gers, Handsome Brad, Makethemark, Antonio Tabac, Vitruvio, Moni Viking.

Juttua päivitetty kello 15.01 kutsuttujen listalla.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Mikkeli edelleen mahdollinen Face Time Bourbonille epäilyistä huolimatta

Juhannus on raviurheilun juhlaa Ruotsissa – Heidi Jääskeläisen L.Q. Widde tavoittelee yhdeksättä perättäistä voittoaan Rättvikissä

Pasi Aikion valmentama Who's Who ryöväsi miljoonan Ruotsin Lapista – katso himuinen loppukiri videolta

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video