Uutiset

Onko Mikkeliin mänijöitä? Onhan heitä!

St Michel -tapahtuma on edessä vajaan kolmen viikon kuluttua. Päälähdön osallistujalista alkaa pikkuhiljaa hahmottua.
Anu Leppänen
Mikkelin radan toimitusjohtaja Kari Tiainen sai kahdeksalta helpottavan puhelinsoiton.

Mikkelin raviradan toimitusjohtaja Kari Tiainen valaisee, mitkä ovat päällimmäiset hevosuutiset St Michel -ajon tiimoilta.

 

Petri Salmela vahvisti juuri viimevuotisen voittajan Makethemarkin tulemisen. Kymi Grand Prix'n nimiinsä vienyt Vitruvio on kutsuttu, mutta vastausta vielä odotetaan. Suomalaishevosista Elian Web ja Next Direction ovat kutsuttuja. Ensin mainitun kohdalla seurataan luonnollisesti Suur-Hollola-ajo ensin.”

 

Kymi GP:n jälkeen heräsi keskustelua siitä, että yhdestä tallista ei pitäisi ottaa isoihin kutsukisoihin mukaan kuin yksi hevonen, jotta lähdöt säilyisivät taktisten ratkaisujen puolesta urheilullisina. Tällä haavaa Björn Goopin tallista ei ole muita hevosia ehdolla kuin Vitruvio.

 

”Eikä meidän osalta yksi hevonen per talli -politiikka ole konkretisoitunut. Täytyy ymmärtää se, että järjestäjän pitää olla nöyränä, jos Goopin tai vaikka Daniel Redénin kaltainen valmentaja tarjoaa useampaa hevosta mukaan”, Tiainen lausuu.

 

Niin, viime aikoina tapaus Propulsionin vuoksi myrskynsilmässä ollut Mikkelin vakiovieras Daniel Redén, mikä on tilanne hänen hevostensa kanssa?

 

”Odotetaan Redénin vastausta kutsuun. Double Exposure olisi meille mieluinen hevonen häneltä. Redénillä riittää tallissaan arsenaalia ja vaihtoehtoja.”

 

Tiaisen mukaan myös Antonio Tabac on ollut kutsuttujen listalla siitä lähtien, kun ori kaasutteli Elitloppetin aattona 09,5-tuloksen. Oriin valmentaja Jörgen Westholm ei kuitenkaan ole vielä sinettiään tulemiselle antanut.

 

Miten kotimaan osastolta jokerikorttina Mascate Match?

 

”Sanotaanko näin, että paikka kisaan tammalla ilman muuta on, jos valmentaja tahtoo mukaan. Mascate Match olisi mielenkiintoinen nimi. Tulen keskustelemaan asiasta Pekka Korven kanssa. Alunperin siellä taisi olla tarkoituksena ajaa meidän nelivuotislähtö Eugen Pylvänäisen Muistoajo, mutta eihän St Michel ole huippuhevoselle rasittavuudessaan paljoakaan vaativampi.”

 

Tiainen kertoo, että tapahtuman viranomaisluvat ovat kunnossa, ja lipunmyynti St Micheliin alkaa netissä torstaiaamuna kello 9. Lippuja tulee myyntiin päivää kohti noin 2 500 kappaletta. Ulkoalueelle järjestetään neljä yleisölohkoa ja jäähalliin yksi. Lisäksi ravintolaan saadaan sisään parisataa henkeä.

 

Lippujen hintoihin tulee koronavuoden korotus. Päivälippu maksaa 25 euroa, kun siitä normaalisti joutuisi pulittamaan vitosen vähemmän.

 

”Toivon ihmisten ymmärtävän tämän. Tapahtuman järjestäminen maksaa melkein yhtä paljon, oli väkeä 2 500 tai 12 500 henkeä. Tässä on kaikkea erikoissäätöä olemassa koronan vuoksi. Esimerkiksi anniskelualueilla pitää jokaiselle asiakkaalle olla osoittaa oma paikkansa.”

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

St Michelin yleisömäärä pettymys, mutta radan talous kestää – lisähuolta aiheuttavat mahdolliset korona-altistukset lauantaina St Michelin yleisössä

Mikkeli on mieluinen paikka Heikki Korvelle – "kuskitkin nuortuu St Michel -viikonloppuna"

Huippuravit kutsuvat yleisöä

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video