Uutiset

Koronaihme: ATG teki ennätystuloksen 2020 toisella kvartaalilla

Ruotsin yhteiskunta taistelee koronan ja seurausten kanssa, mutta hevospeliyhtiö ATG:lla ei ole valittamista. Ravit ovat pyörineet maassa yleisöttä keväästä asti, mutta ravipelit käyvät kaupaksi ennennäkemättömällä tavalla.
Anu Leppänen
Ruotsin ravipeleistä vastaava peliyhtiö ATG teki jättituloksen kevätkesällä.

Toinen kvartaali, huhtikuun alusta kesäkuun loppuun, toi ATG:n ennätystuloksen. Alkuvuoden tuloksen syntyä kuvaa esimerkiksi, että kevätkesällä pelattiin ennätysmäinen 19 lauantain putki yli 100 miljoonan kruunun 75-vaihtoja. Tuota n. 10 miljoonan euron rajaa pidetään normaalioloissa todella kovana vaihtona 75-pelissä. Tilannetta "auttoi" koronan aiheuttama keskeytys muissa urheiluvedoissa. Kansainvälinen kiinnostus ei koskaan ole ollut yhtä suurta Ruotsin raveihin, kun muuta urheilutarjontaa Euroopassa ei juurikaan ollut.

"Tämä on täysin poikkeuksellista ATG:n historiassa, luultavasti tulevaisuudessakin", toimitusjohtaja Hans Lord Skarplöth sanoo Sulkysportin uutisessa.

"Uskon kasvuun jatkossakin, mutta tuollainen on tietenkin poikkeus. Iloa hyvästä tuloksesta himmentävät yhteiskunnan vaikeudet ympärillä."

ATG:n pelituotot kasvoivat toisella kvartaalilla peräti 341 miljoonalla kruunulla (yli 30 miljoonaa euroa), mistä kasvusta 319 miljoonaa tuli hevospeleistä. Koko ensimmäisen vuosipuoliskonkin tuotot lähes tuplaantuivat vuodesta 2019.

Pääset tästä Sulkysportin uutiseen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Venäjän duuman jäsenistä 38 on tällä hetkellä sairaalahoidossa – koronatartunnoissa uusi ennätys, metromatkustajilta mitataan kuume

Luonnon köyhtymisen ja koronan yhteys tunnustettiin EU:n ministerikokouksessa – luvassa tehokkaampia keinoja suojella monimuotoisuutta

Tilat ja lomitus kestivät koronan

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video