Callela Lisbethin komea kilpaura ohi - Uutiset - MT Ravinetti
Uutiset

Callela Lisbethin komea kilpaura ohi

Yksi Suomen kovimmista lämminveritammoista, Callela Lisbeth, 11,0 ja yli 250000 euroa, on lopettanut ja siirtymässä siitokseen.
Terhi Piispa-Helisten
Callela Lisbeth suuntaa kohti siitosuraa.

Kuusivuotias Callela Lisbeth (Quite Easy) voitti Markku Niemisen valmentamana mm. kaksi- ja kolmevuotiaiden tammojen Kasvattajakruunun. Sen suurin palkinto 47360 euroa tuli kolmevuotiaana täyden matkan E3:n kakkosesta. Callela Lisbeth starttasi viimeksi joulukuussa. Tamma oli ilmoitettu starttiin myös kesäkuussa ja tähtäsi radoille sen jälkeenkin, mutta uusi jalkavaiva aiheutti siitokseen siirtymisen.

"Kesäkuussa operoitiin nuljuluu", kertoo osaomistaja Jukka Niskanen, joka vastaa työelämässä Suomen Hippoksen IT-palveluista.

"Homma meni hyvin, mutta tamma kolhaisi uudestaan samaa jalkaa, joka olisi pitänyt taas operoida. Ennuste siinäkin olisi ollut hyvä, mutta päätimme nyt näin. Se ei jääne meille itsellemme siitokseen vaan siirtynee jollekin kasvattajalle, ja kiinnostusta on jo ollut, mutta ei vielä ratkaisuja. Ura oli mahtavaa seurattavaa, kun Lissu oli huononakin päivänä kova. Isoin elämys oli E3-kakkonen. Emme täysin tajunneet vielä hevosen hyvyyttä, mutta valmentaja sanoi, että sinne mennään, ja hevosen luokka alkoi valjeta meillekin."

Callela Lisbethin omistavat Niskanen, Jukka Huttunen ja Mika Matturi.

"Meillä on muita hevosia toivottavasti paikkaamaan Lissua kilparadoilla, mm. vuoden ikäinen täyssisko Callela Ladybird."

Pääset tästä Callela Lisbethin kilpauraan.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Sahara Peyote saapui - Tanskastakin uusi Heiskaselle

Heppa-järjestelmä auttaa lähtölistojen teossa – muttei korvaa ihmistä täysin

Niemisen tallissa tapahtuu: Sahara Peyote Ruotsiin - Don Williamsin pikkuveli Suomeen

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle