Uutiset

Kari Lähdekorpi kävi kaupoilla - nuori lämminverinen kohteena

Monessa maassa operoiva suurhevosenomistaja Kari Lähdekorpi on tehnyt uuden hankinnan. Haaviin tarttui 4-vuotias Keegan Trot.
Kuva: Terhi Piispa-Helisten
Kari Lähdekorpi on vahvistanut kalustonsa nuorempaa laitaa. Uusin hankinta on 4-vuotias Keegan Trot. Toinen 4-vuotias, elokuussa ostettu Demon onthe Hill, debytoi uusilta omistajiltaan sunnuntaina Torniossa.

Keegan Trot avasi kilpauransa kolmevuotissyksyllä lupaavasti kahdella täysosumalla. Sen jälkeen on vastustanut, eikä voittotili ole karttunut. Ruuna käynnisti uransa Peter Untersteinerilla, ja siirtyi tänä kesänä Mattias Djuselle.

 

Keegan Trotin voittosumma on hieman päälle 200 000 kruunua.

 

"Untersteinerin ajoilta mä Keegan Trotin muistan. Eräs poika tarjoaa mulle hevosia, ja tämä oli siinä listalla. Suomalaisvalmentajat eivät innostuneet ottamaan ruunaa treeniin, joten se menee meidän Hannalle", Kari Lähdekorpi valaisee.

 

Hän jatkaa, että hänen omistamistaan hevosista Hanna Lähdekorvelta siirtyy Harri Koivuselle viime aikoina alle kykyjensä mennyt Run And Repeat.

 

Lähdekorven tuoreimmista hankinnoista on sunnuntaina Torniossa tulessa Demon onthe Hill. Petri Salmelan valmentama ruuna kilpailee 4- ja 5-vuotiaiden Midnight Racessa Hannu Torvisen ohjastamana. 

 

"Pete ei kehunut sitä alkuun, mutta sitten hän löysi ruunasta jotain jumitusta. Viimeisimmän hiitin jälkeen Pete oli jo positiviinen. Katsotaan nyt, aika kova on Tornion lähtö. Avoin sarja olisi ollut tasoltaan helpompi."

 

Mitkä ovat Ranskassa kunniakkaalla kakkossijalla avanneen Sobel Conwayn päivän kuulumiset?

 

"Ei ole kuulunut mitään kummempaa. Mannisen Kirsin kautta kommunikoidaan, Bazire ei puutu tiedotukseen. Olamon Riston tviitistä näin senkin, että Sobel oli ilmoitettu siihen ensimmäiseen starttiinsa. Toivottavasti Risto on jatkossakin hereillä, niin tiedetään, koska ruuna kilpailee", Lähdekorpi naurahtaa.

 

Onko Sobel Conwayn Ranskan-reissu tarjonnut mitään yllätyksiä?

 

"Ei mitään ihmeempää. Ruuna oli saavuttuaan vähän yskinyt, mutta siinä ei ollut sen vakavammasta kyse. Kaikki on mennyt tähän asti suunnitellusti."

 

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kari Lähdekorpi ravuriensa valmentajien vaihdoksista: ”Meidän väleissämme ei ole mitään vikaa”

Lähdekorven ja Ylitalon Mo Sjur tulikokeessa lauantaina

Kari Lähdekorpi ja Arvo Ylitalo hankkivat 10-aikaisen Svampen-sankarin – menee treeniin Kimmo Aholalle

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video