Uutiset

Whole Lotta Love kakkonen Enghienissä - Martin De Bos laukkasi

Alku näytti hyvältä Enghienin iltapäivän eurooppalaisille avoimessa lähdössä, kun Martin De Bos meni keulassa ja Whole Lotta Love sen perässä. Jäkimmäinen otti kakkosen, mutta Martin laukkasi loppusuoralla.
Gerard Forní
Whole Lotta Love aiemmassa Vincennesin voitossaan. Rattailla ruunaa valmentava ja Enghienissäkin ohjastanut Philippe Daugeard.

Prix De Gobelins Pariisin kakkosradalla Enghienissä oli maanantaina siis varsinainen suomalaislähtö. Martin De Bos laukkasi loppusuoralla suosikin, kymmenennen perättäisen voittonsa ottaneen Valzer Di Poggion prässäämänä. Kuusivuotias ori tulee Jean-Michel Bazíren valmennustallista, ja sitä ohjasti valmentajan poika Nicolas.

Suosikin ja laukanneen Tuulilaukka Oy:n Martin De Bosin takaa kakkoseksi kirimään päässyt Whole Lotta Love oli maalissa voimissaan. Kakkonen oli 12250 euron arvoinen, ja kesän epäonnisen Suomen reissun jälkeen Philippe Daugeardin valmennettava on tienannut jo liki 35000 euroa neljässä juoksussa. For You Kotka Oy:n omistama ravuri meni 2150 metriä autolähetyksellä 13,4, kun voittajan aika oli kaksi kymmenystä kovempi.

Pääset Enghienin tuloksiin tästä (oikeassa yläkulmassa videoruutu, josta nuolta painamalla näet lähdön videoklippinä).

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Holttisen Ulk Delle Selve kuntoutukseen, saumoja viikon raveissa ja jännä varsa tulokkaana

Whole Lotta Love ja Martin De Bos suomalaisväriläiskinä Pariisissa maanantaina

Sobel Conway aloitti vahvasti kakkosella Vincennesissä

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video