Uutiset

Stonecapes Seth muuttaa Hämeestä Savoon Einari Vidgrén Oy:lle

Derbykarsinnassaan neljänneksi sijoittunut Stonecapes Seth siirtyy tänään Jarno Kauhaselta omistajanvaihdoksen myötä Savoon.
Terhi Piispa-Helisten
Nelivuotias Stonecapes Seth vaihtaa maisemaa tänään kuvan Jarno Kauhaselta, joka on valmentanut alku-uran, Savoon Vidgréneille ja Mikko Kauhaselle.

Stonecapes Sethin (S.J.'s Caviar) uusi omistaja on Einari Vidgrén Oy ja uusi valmentaja Mikko Kauhanen, joka on kolmen mittaisessa tolppaputkessa toisella Einari Vidgrén Oy:n ruunalla Tellmeastorylla (Zola Boko). Jälkimmäinen voitti viime juoksussaan 10000 euron ykköspalkinnon Tammer-ajon kriteriumpäivänä Teivossa.

Nyt nelivuotias Stonecapes Seth aloitti uransa kolmevuotiaana lupaavasti kakkosella ja kahdella voitolla sen jälkeen. Ruuna meni 15,3 täyttä matkaa molemmissa alun voitoissaan. Sen jälkeen se on juossut lähes järjestään kovissa ikäluokkalähdöissä keräten kohtuumenestystä muttei lisää voittoja: startteja on 21 ja totosijoja seitsemän.

Pääset Stonecapes Sethin uran tietoihin tästä.

Stonecapes Seth siirtyy Mikko Kauhaselle Vieremälle tänään Killerin ravien kautta. Se juoksi viime pyhänä Turussa ja oli Minecraftin takana kakkonen täyden matkan ajalla 14,4. Seth oli ilmoitettu ensi tiistaille Teivoon, mutta se jäänee pois.

Ruotsissa mm. Veijo Heiskasella sekä Björn Goopilla Ranskassa kilpailleen Tellmeastoryn, 8, tietoihin pääset tästä.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Huutokauppaviikonlopun yllätysostos: ThellThemSebbe Sox Einari Vidgrén Oy:lle

"Pienimuotoinen harrastetila", kuvailee Antti Kinnunen tallitoimintaansa MT hevoset -jaksossa

Marko Alamäki suomalaisille tutun Sisun tilanteesta: "Kasvatukseen satsataan entistäkin kovemmin"

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video