Uutiset

Heavy metal ei jylisekään tulevana kesänä Äimärautiolla

Viime vuoden lopulla uutisoitiin, että uusi Metal Capital Festival täyttää Äimäraution tantereen ja eetterin ensi kesänä. Festivaali on kuitenkin siirretty vuodella eteenpäin.

Korona kampittaa tapahtumajärjestäjien suunnitelmia myös tulevana kesänä. Järjestyksessään ensimmäisen Metal Capital Festivalin piti tuoda tunnetut heavy metal -kokoonpanot ja sankat väkijoukot Oulun Äimärautiolle 18. ja 19. kesäkuuta. Pääesiintyjäksi oli kiinnitetty vuosikymmeniä metallimusiikkia takonut yhdysvaltalaisyhtye W.A.S.P.

 

Metal Capital Fest Oy ilmoitti kuitenkin tiedotteessaan, että festivaalia on siirretty vuodella eteenpäin. Historian ensimmäinen Metal Capital Festival on tarkoitus pitää Äimärautiolla 17. ja 18. kesäkuuta 2022. Tälle vuodelle ostetut liput ovat käypäisiä uudelle päivämäärälle. Kesälle 2021 kiinnitetyt bändit on tarkoitus saada Äimärautiolle myös ensi vuonna.

 

”Olemme erittäin pettyneitä, surullisia ja pahoillamme omalta osaltamme, että tänä kesänä ei festivaalin portteja päästä aukaisemaan vallitsevan koronatilanteen takia. Tuoreilla säädöksillä näemme, että kesän festivaalijärjestelyt kääntyivät mahdottomiksi”, tiedotteessa todetaan.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Yleisö pääsee Äimäraution Toto75-raveihin ulkokatsomoon, terassille ja ravintolaan – myös Pilvenmäelle ja Kajaaniin otetaan rajoitetusti väkeä

Raviväki jatkaa suksilta satulaan – Äimärautio haastaa hevosharrastajat pyöräilemään

Äimärautio seuraa Vermoa – aloittaa oman podcastinsa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video