Uutiset

Vastuullisuus keskiössä Hippoksen ja Vermon erityistoimissa Finlandia-ajossa

Hippos ja Vermo Areena kertovat tiedotteessaan, että kansainvälinen suurkilpailu eli tässä tapauksessa toukokuun yhdeksännen päivän Finlandia-ajo vaatii nykyisessä maailmantilanteessa erityisjärjestelyjä.
Anu Leppänen
Kuvan mukaista ratayleisöä ei ole tulossa paikalle Finlandia-ajoon, mutta ravintola-asiakkaat ovat rajoitetusti sallittuja Vermon huippuviikonlopulle. Kisossa tähdätään Vermo Areenan ja Suomen Hippoksen suunnitelmissa erityiseen vastuullisuuteen sekä ravintolan että kilpailijoiden puolella.

Kansainväliset kilpailijat eristetään Vermossa - kuten tehtiin jo Seinäjoki Racessa huhtikuussa - omaan kuplaansa ja ihmisten väliset kontaktit järjestetään minimiin. Viime vuonna korona siirsi maamme kansainvälisen kilpailukalenterin päätapahtuman Finlandia-ajon syksylle, mutta nyt erityisjärjestelyt takaavat sen, että kisa voidaan järjestää omalla paikallaan kalenterissa toukokuun alkupuolella.

"Ulkomaalaisvieraathan ovat aiemminkin sapuneet valvottuihin oloihin noin vuorokautta ennen suurkilpailua", Suomen Hippoksen toimitusjohtaja Sami Kauhanen huomauttaa.

Suomen suurkisat ja Vermo Areenakin ovat seuranneet näissä järjestelyissä mm. Solvallan Elitloppetin, Pohjoismaiden isoimman ravikisan, esimerkkiä. Vermoon saadaan paikalle myös aiempia tapahtumia enemmän ihmisiä koronarajoitusten viime viikkojen hellittämisen myötä. Paikalle saapuu akkreditoitua lehdistöä ja ennen kaikkea yleisöä voidaan ottaa ravintola-asiakkaina 50% kapasiteetilla.

Tästä pääset Suomen Hippoksen tiedotteeseen Finlandia-ajon järjestelyistä.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ubertino Grif notkeana kohti Finlandiaa - joutuu muuttamaan omasta karsinastaan kisoissa?

Suomen Hippos muuttamassa Vermoon keväällä 2022

Finlandia-ajon ja Elitloppetin yhteistyö laajenee

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video