Uutiset

Lauri Hyvösen ohjastusura alkaa perjantaina Kajaanista numerolla seitsemän

Tänä keväänä tunnetut ravi-ihmiset ovat innostuneet hankkimaan raviajokortin ja myös ajamaan kilpaa heti. Viime viikolla aloitti kevään korttikurssilaisista jääkiekkomestari Antti Pihlström - tällä viikolla perjantaina ravien sinivalkoinen ääni Lauri Hyvönen.
Ville Toivonen
Tartu ohjiin! "Jake" Litmanen ei sentään vielä ole aloittamassa ohjastusuraa, mutta Lauri Hyvösen ura kilpakärryillä alkaa perjantaina Kajaanista.

Kaksi henkilöä ei ehkä vielä ole kokonainen trendi, mutta aika näyttää, tuleeko lisää? Molemmat tunnetut ovat joka tapauksessa tarttuneet siis kilpaohjiin innolla. Perjantaina Kajaanissa Lauri Hyvönen starttaa uransa Jutta Litmasen valmentamalla Alladin Brolla, jonka mukaan pääsyä piti jännittää loppuun asti. Oli nimittäin kiikun kaakun, riittävätkö Alladin Bron pisteet mukaan lähtöön, mutta lopulta ilmoitettuja hevosia oli niin paljon, että sarjasta tehtiin kaksi lähtöä 11 ja 10 hevosella.

"Sai jännittää jo tässä vaiheessa montaa asia", Lauri Hyvönen myhäilee.

"Pääseekö mukaan, lähtöpaikkaa ja monenlaista asiaa, mutta nyt se on virallista, että ainakin ollaan lähtölistoilla. Nöyränä lähdetään liikkeelle, mutta kuitenkin ihan tosissaan. Aion mm. kysellä käyttöohjeita Alladin Bron aikaisemmilta ohjastajilta. Ja olen paraikaa menossa ajamaan hiittiä ruunalla Siilinjärvelle."

"Myös siten olen tosissani, että tarkoitus on jatkossa ottaa aktiivisempi ote käytännön hevosharrastukseen. Ensi viikolle minulle ilmoitetaan Gear Lin, jolla Jukka Keskisalo (estejuoksun Euroopan mestari) ajaa illalla Joensuussa kilpaa. Tosin se ei taida päästä ensi viikoksi mukaan, kun pisteet ovat vähissä, ellei sitten illan startti tuo parannusta siihen. En minä mistään varsinaisesta ohjastajaurasta haaveile, vaan harrastuksesta yleensä. Jos saisi kerran kuussakin ajettua, niin se olisi hyvä, että säilyisi jonkinlainen tatsi. Enemmän haaveilen hamassa tulevaisuudessa, että olisi oma paikka ja omia hevosia."

 

Alla näet ensi perjantain Alladin Bron ja Lauri Hyvösen lähtölistan. Valjakko starttaa Kajaanin toisessa lähdössä auton takaa radalta seitsemän aikataulun mukaan kello 18.35.

Riku Niittynen
Kajaanin kakkoslähtö perjantaina 21.5.2021. Huomio kiinnittyy erityisesti numeroon seitsemän. C'mon seven!
MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Raviselostaja Lauri Hyvönen värittää yhä ohjastajien ajoasujen värit käsiohjelmaan — ”Paljon on puuvärejä kulunut”

Lauri Hyvönen ja kumppanit kohtaavat haasteajossa - ”Se jännittää, kun anoppi saattaa tulla katsomaan kisaa”

Yleisö pääsee Äimäraution Toto75-raveihin ulkokatsomoon, terassille ja ravintolaan – myös Pilvenmäelle ja Kajaaniin otetaan rajoitetusti väkeä

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video