Uutiset

Torrent d'Inverne palasi Tornioon - ”Mahtava hevonen”

Toto75-finaalitasollakin voittanut Torrent d'Inverne on liittynyt takaisin Kari Alapekkalan pieneen mutta iskukykyiseen joukkueeseen.
Ville Toivonen
Pohjois-Suomen valmentajien ja ohjastajien eturiviin kuuluva Kari Alapekkala lähestyy kuskina tuhannen voiton haamurajaa. Päivän luku on 971.

Torniossa talliaan pitävä Kari Alapekkala on saanut takaisin valmennukseensa hänen väreissään viime joulukuussa Toto75-finaalin ykköseksi yltäneen Torrent d'Invernen.

 

5-vuotias ruuna muutti alkuvuodesta Jorma Särkinivan treeniin. Aune Lintulahden omistama Torrent d'Inverne juoksi sieltä käsin kolme kisaa ennen kuin hankosidevamma katkaisi talvikauden maaliskuussa. Viime ajat Torrent d'Inverne on ollut kuntoutettavana Rovaniemellä.

 

Timo Nurmokselta viime syksynä Tornioon saapuneen Torrent d'Invernen ja Alapekkalan yhteistyö kesti edellisellä kerralla vain kolmisen kuukautta. Sinä aikana ruuna kisasi neljä kertaa. Voittoja lohkesi kolme, ja lisäksi tilille tuli yksi kolmonen.

 

”Torrent d'Inverne on mahtava hevonen, kiva saada ruuna takaisin tänne. Hevonen loukkasi tosiaan takajalkansa hankkarin talvella. Otettiin Torrent d'Inverne sunnuntaina Rovaniemen raveista mukaan”, Kari Alapekkala valaisee.

 

Alapekkalan elämänkumppani Irene Kelloniemi on ammatiltaan eläinlääkäri.

 

”Irene tarkastaa iltasella ruunan hankositeen ultralla. Päällisin puolin jalassa ei näy turvotusta, eikä hevonen onnu. Ultrauksen jälkeen tiedetään tilanne sitten paremmin ja voidaan tehdä suunnitelmia tulevaisuuden varalle”, Alapekkala pohtii.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kriterium-finalisti Nurmokselta ennätyskunnossa Meri-Lappiin - ”Kyllä me ajatellaan, että Danilo Brick on lauantaitason hevonen”

Toto75-finaalivoittaja Torrent d'Inverne vaihtoi tallia - ”Täysin yllättäen tämä tuli”

Nopeaa toimintaa: Kari Alapekkala myi kaikki Nurmokselta ostamansa hevoset - ”Tällaista kysyntää ei ole mun aikana ennen ollut”

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video