Uutiset

Lauri Hyvönen ja kumppanit kohtaavat haasteajossa - ”Se jännittää, kun anoppi saattaa tulla katsomaan kisaa”

Loviisan ravikauden ykköstapahtuma on edessä tulevana maanantaina. Tarjolla on hyvää palkintorahaa sekä yleisöön menevä ohjastajien haastekisa.
Lauri Hyvönen valmistautuu uransa kolmanteen ohjastustehtävään hymyssä suin.

Loviisan kauden pääpäivä on edessä tulevana maanantaina 19. heinäkuuta. Ohjelmassa on neljä lähtöä 2 000 euron ensipalkinnoilla, ja ravi-ilta alkaa kiinnostavan kuskikaartin keränneellä haasteajolla. Siinä kohtaavat median, Suomen Hippoksen, ammattivalmentajien, monté-ohjastajien ja Loviisan ravitoimintaa pyörittävän Itä-Uudenmaan Oriyhdistys ry:n joukkueet.

 

Hippoksen joukkueessa ohjastavat toimitusjohtaja Sami Kauhanen ja viestintäpäällikkö Suvi Hakkarainen, jolla on edessään uransa avausstartti. Äänityöläisistä kärryillä nähdään Lauri Hyvönen ja Marinka Salminen, ammattivalmentajista Juha Utala ja Emma Väre, monté-kuskeista Janita Antti-Roiko ja Maija Fors sekä järjestävästä seurasta Teemu Keskitalo. Lähdössä palkitaan kaikki osallistuneet hevoset, eivätkä ohjastajat ota ajopalkkioita.

 

Moninaisista mediarooleistaan tunnettu Lauri Hyvönen lähtee ohjastajauransa kolmanteen kisaan. Hänen ajokkinsa on Tommi Kylliäisen valmentama Wille Wind.

 

”Uskoni rehelliseen rata-arvontaan on koetuksella. Edessä on kolmas kisa, ja minulle ovat sattuneet lähtöradat 7, 12 ja 7”, Lauri Hyvönen nauraa.

 

Haasteajoon hän lähtee omien sanojensa mukaan rennolla ja positiivisella mielellä.

 

”Ei jännitä, tai se jännittää, kun anoppi saattaa tulla katsomaan kisaa. Pari lähtöä on nyt alla, ja Forssan hylkäykseen päättynyt startti antoi runsaasti oppia. Kiva päästä kilpailemaan Loviisassa. Wille Windin valmentajalle ja omistajalle isot kiitokset, että uskoivatravurinsa minun hentoihin käsiini. Wille Wind on kiltti hevonen, se melkeinpä valjastaa itse itsensä”, Hyvönen tietää.

 

Hyvösen ilta jatkuu lähdön jälkeen tuttuun tapaan selostuskopissa. Ajotaktiikkaansa hän ei ole vielä lyönyt lukkoon.

 

”Ehkä me luotetaan loppukirin voimaan, mutta lähtö antaa kyllä mahdollisuuden moniin taktisiin variaatioihin. Wille Windillä on saumoja kolmen joukkoon”, Hyvönen sanoo.

 

 

Pääset tästä Loviisan haasteajon lähtölistaan.

 

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Raviselostaja Lauri Hyvönen värittää yhä ohjastajien ajoasujen värit käsiohjelmaan — ”Paljon on puuvärejä kulunut”

Kesäratojen kuningatar Loviisa avaa kautensa ja yleisö pääsee paikalle rajoituksitta – heinäkuun haasteajossa kohtaavat Sami Kauhanen, Lauri Hyvönen ja kumppanit

Lauri Hyvösen ohjastusura alkaa perjantaina Kajaanista numerolla seitsemän

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video