Uutiset

Gallupin tulos: Ylivoimainen enemmistö tahtoisi Kuninkuusravien päättyvän kuninkaallisiin seremonioihin

Viimeisimmässä gallupissamme kysyimme teiltä sitä, miten Kuninkuusravien sunnuntain tulisi päättyä?
Anu Leppänen
Ylivoimaisen enemmistön mielestä kuninkuusravisunnuntai olisi hyvä päättää kuninkaan ja kuningattaren seppelöintiin. Tässä omansa on saamassa kaksinkertainen kuningas Köppinen.

Kuninkuusraveissa on ollut vallitsevana tapana se, että kun kuningatar- ja kuninkuuskisan päätösmatkat on ravattu ja kuninkaalliset seremoniat on juhlittu, ajetaan vielä lähtö tai pari ennen tapahtuman päättymistä. Normaalivuosina seremonioiden jälkeen on lähtöjä ajettu osittain sen vuoksi, jotta paikan päällä oleva yleisömassa on saatu poistumaan ravipaikalta porrastetusti.

 

Poikkeuksen muodosti viime vuosi, jolloin kuninkuusravitapahtuma päättyi kuninkaallisiin seremonioihin. Radan ruoka- ja juomapisteet olivat toki vielä seremonioiden jälkeenkin auki.

 

Tänä vuonna palattiin siihen käytäntöön, että seremonioiden jälkeen kisattiin vielä kaksi lähtöä. Valtaosa yleisöstä oli jo poistunut kotimatkalle siinä vaiheessa, kun seremonioiden jälkeisten lähtöjen voittajia juhlittiin.

 

Vastauksia gallupiin tuli liki 1 300 kappaletta. Murskaavan enemmistön mielestä (84 prosenttia) Kuninkuusravien tulisi loppua kuninkaallisiin seremonioihin. Vain 16 prosenttia näki tarpeellisena sen, että kuninkaallisten seremonioiden jälkeen ravataan vielä pari lähtöä.

 

Kiitokset kaikille mielipiteensä ilmaisseille – tarjolla jo uutta gallupia, käykäähän kurkkaamassa!

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Uusi gallup: Avoin ilmoittautuminen, hyvä vai huono asia?

Gallupin tulos: Enemmistö tahtoo suomenhevosillekin Kriteriumiin 2600 metrin matkan

Uusi gallup: Varsa vai valmis kilpahevonen?

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video