Uutiset

Video: Vaisun kauden toistaiseksi mennyt Martin De Bos 10,5 on liki palata huipulle

Petri Puron talliin Halmstadiin Ranskasta palannut Martin De Bos treenaa jo menestysaikojensa vauhteja, eikä paluu ole kaukana.
Riku Niittynen
Con Crowe vasemmalla ja Martin De Bos palautumassa torstain intervalleistaan.

Yksi menestyksekkäimmistä suomalaisravureista 2020, Martin De Bos (Maharajah) on mennyt vaisummin tällä kaudella. Viime vuosi tuotti oriille reilut 1,2 miljoonan kruunun ansiot ja täyden matkan ennätyksen 10,5 Vincennesistä. Tällä kaudella 2021 Ranskassa kahdeksan starttia Philippe Billardilta ja Fabrice Souloylta tuottavat kuitenkin vain yhden kolmossijan ja seitsemän hylkäystä.

Kesällä Martin, 7, palasi Ruotsin menestyksensä tekijälle Petri Purolle Halmstadiin, ja menossa alkaa ainakin treenien mukaan olla "vanhaa Martin De Bosia". Voit katsoa oriin menoa alla videolta. Hiittikaverina on kolmevuotias Con Crowe (Conway Hall), joka on Puron menestysemälinjaa, mm. samaa kuin maailman huippu Commander Crowe (Juliano Star) ja Ruotsin mestari ja Tammaderbyn voittaja Cash Crowe (Ready Cash). Hän omistaa sen yhdessä Martin De Bosin omistajan ja kasvattajan Mika Vihelän kanssa.

"Con Crowe on lupaava ja alkaa olla liki starttia", Puro arvioi.

"Martin olisi jo liki starttia, mutta imusuonen tulehdus jätti pari treeniä väliin. Ori oli yleisvaivainen tullessaan Ranskasta, mutta se on vertynyt ja tuntuu nyt oikein hyvältä - kohta pärjätään taas. Jännä odotella näitä heppoja startiin lähiaikoina."

Videolla Puro itse (valkoinen kypärä) ajaa lämmittelyajossa Con Crowea edellä ja tallin toinen työntekijä Erika Gustafsson Martinia perässä.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Mikko Laakkonen osti Åbyn huutokaupan kalleimman varsan - Ingman myyyjänä

Voittokone Maestro Crowe palasi Petri Purolle - yhteistyö Johan Untersteinerin kanssa jatkuu

Fredrik Wallin profiloitunut tammojen valmentajaksi – "On reilua myös omistajia kohtaan satsata hyväpalkintoisiin nuorten lähtöihin"

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video