Uutiset

Koronatilanne vaatii toimenpiteitä Etelä-Pohjanmaalla – Seinäjoen torstaisiin huippuraveihin sisätiloja koskevia rajoituksia

Koronatilanne on kääntynyt Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä jälleen heikompaan suuntaan.
Terhi Piispa-Helisten
Seinäjoki kantoi Kuninkuusravit yli koronavirran vuosina 2020 ja 2021. Torstaisiin Kasvattajakruunun välieriin tulee sisätiloja koskevia koronarajoituksia.

Seinäjoella ravataan tasokkaat 3-vuotiaiden lämminveristen Kasvattajakruunu-välierät torstaina. Mukana on ikäluokan aateli Planbeen, Shackhills Twisterin ja Dusktodawn Boogien johdolla.

 

Seinäjoen ravikeskus tiedottaa, että Etelä-Pohjanmaan alueella on astunut voimaan sisätiloja koskevia kokoontumisrajoituksia.

 

”Katsomon sisätiloissa ovat käytettävissä alueet, joissa on osoitetut istumapaikat eli istumakatsomo ja ravintola Pruuni. Totohalli kahvioineen on suljettu”, kertoo ravikeskuksen ja Etelä-Pohjanmaan Hevosjalostusliitto ry:n toiminnanjohtaja Jyri Saranpää.

 

”Kulku istumakatsomoon käy portaikon kohdalla olevasta totohallin ovesta. Kahvio ja totopiste palvelevat välitasanteella. Pruunissa on käytössä ravintolarajoitus, eli enintään 75 prosenttia paikkakapasiteetista täytetään. Kokoontumisrajoitus ei koske ulkoalueilla oleskelua ja kulkemista.”

 

Saranpää sanoo, että järjestelyjen johdosta koronapassia ei tarvitse ottaa käyttöön.

 

”Ratkaisun avaimet ovat ravikeskuksen suuressa, jopa 800 henkeä vetävässä istumakatsomossa. Läsnäoleva yleisö saa siellä itselleen koronaturvalliset näköalapaikat.”

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Seinäjoki Race ja Finlandia-ajo ravataan ensi vuonna peräkkäisinä viikonloppuina - ”Meille annettiin kaksi huonoa vaihtoehtoa, ja tämä oli niistä se vähemmän huono”

Tavoitteena Kuninkuusravit ilman yleisörajoituksia - ”Jos takapakkeja ei tule, järjestämme Kuninkuusravit kuten aikana ennen koronaa”

Tuore Stoeliten-ykkönen Dear Friend Seinäjoki Raceen

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video