Uutiset

Jonna Irrin menestyshevonen Best In Show AS jäi pois - Majestic Manin Ranskan reissu toteutumassa

Jonna Irrin tallin viime aikojen menestyshevosiin kuuluva Best In Show AS joutui jäämään pois tämän päivän Bollnäsin lounasravistartistaan, mutta mitää vakavaa ei ole ongelmana. Orpovarsa "Taisto" eli Majestic Man on taas lähdössä Ranskaan.
Antti Savolainen
Menestystiimi Taneli Säde, Majestic Man ja Jonna Irri. Irri ja Säde ovat myös kasvattaneet menestyshevosensa, joka jäi orvoksi syntyessään mutta on noussut huipulle asti surullisesta alusta huolimatta.

Jonna Irri on lähdössä Majestic Manin (S.J.'s Photon) kanssa kohti Pariisia ja talvimeetingiä, kuten Hevosurheilun nettiuutisissa kerrottiin maanantaina. Lähtö on katsottu reilun viikon päähän Vincennesin kahdeksannen joulukuuta raveihin.

Mutta selvitetään ensin, miksi Best In Show AS (Father Patrick), jolla oli kaksi hienoa Solvallan voittoa alla, jäi pois tänään Bollnäsista?

"Lihasarvoissa oli sanomista, ei vakavaa", Jonna Irri kertoo.

"Voi olla, että kylmässä juominen esimerkiksi on jäänyt liian vähäiseksi. En osaa sanoa, tuleeko talvitauko tässä vai mitä, mutta pidetään ainakin pieni paussi ja laitetaan arvot kuntoon. Hevonen on lupaava."

Miten Ranskan reissu on suunniteltu?

"Olen lähdössä Taiston kanssa lauantaina kohti Pariisia. Siellä on sopiva sarja viikon päästä keskiviikkona, mutta on vielä hieman epävarmaa, ajaako Björn Goop vai joku muu? Björn, jos on paikalla. Jatko nähdään sitten. Jos katsotaan, että ruuna voisi juosta lisää kilpaa, se jäänee Goopin talliin, ja minä matkaan takaisin Ruotsiin, mutta katsotaan ensin tuleeko lisää startteja vai talvitauko? Kyllä se on työnsä tälle kaudelle jo tehnytkin, hyvin on mennyt. Suunnitelma on saada heppa hyväksi myös ensi kesän Suur-Hollolaan. Kuitenkin nyt tuntuu, että hevonen vain parantaa koko ajan. Viime startin esityskin oli nelossijasta huolimatta ihan todella hyvä kasiradalta."

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Short In Cash siitosoriiksi Ossi Nurmosen listoille - kilpauraa pyritään jatkamaan

Prix d'Amerique taas huimaa shakinpeluuta: yksi Bazíren tallin viidestä putosi - joukkueen kuskit selvillä

Utalalle mielenkiintoisia Onkel Investin Ruotsin tammoja

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle