Uutiset

Ruotsin huutokauppa eilisillalla kariutui teknisiin ongelmiin - jatkuu torstaihin

Ruotsin kasvattajajärjestön ASVT:n nettihuutokauppa, jossa mm. Stefan Melander tarjosi myyntiin yli 30 siitostammaansa, jouduttiin siirtämään eilisillalta torstaille teknisten kangertelujen vuoksi.
Ville Toivonen
Stefan "Tarzan" Melanderin hymy ei hyydy, vaikka siitostammojensa suunniteltu myynti tiistai-iltana Ruotsin kasvattajajärjestön huutokaupassa ei mennytkään nappiin.

ASVT:n nettisivulla myytiin yhteensä 40 hevosta, mutta peli jouduttiin viheltämään poikki, koska huutokauppa-alusta ei toiminut kaikilta osin. Huutokauppa on siirretty torstaille, ja uudet kiinnimenoajat ovat kello seitsemästä alkaen eteenpäin hevonen hevoselta.

Nettihuutokauppahan toimii siten, että ellei lopussa tule tarjouksia enää, huutokauppa sulkeutuu ilmoitettuna aikana. Jos viime minuuteilla tulee tarjouksia, se tarkoittaa aina automaattisesti lisäaikaa, yleensä n. paria minuuttia huutokauppajärjestäjästä riippuen. Jos vastatarjouksia tulee, voi huutokauppa jatkua pitkäänkin ilmoitetun ajan jälkeen.

Myynnissä ASVT:llä oli ja on siis edelleen mm. Muscle Hillistä kantava Tanskassa syntynyt mutta Norjan rekisterissä oleva Alongcameaspider (Lindy Lane). Samoin uutta omistajaa haetaan "Tarzan" Melanderin Muscle Hillin tyttärelle Time For Muscles kantavana Nunciosta (Andover Hall), jonka ensimmäiset nyt kaksivuotiaat varsat menevät varsinkin Italiassa tällä hetkellä lupaavasti.

Linkki huutokauppasivulle.

ASVT:n tiedotteeseen siirrosta.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Lutfi Kolgjini: "Stratton matkustaa Amerikkaan ja astutetaan parhaalla"

Svanstedtin toinenkin kova kolmevuotias Southwind Tyrion loukkaantui ja siitokseen - superori Walner saatavilla vain Amerikassa

Stefan Melanderilla iskukykyinen viisikko Eskilstunan kaksipäiväisissä V75-raveissa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video