Uutiset

MT Hevoset -ohjelma ilmestyy jatkossa joka toinen sunnuntai – helmikuusta alkaen sen rinnalle tulee toinen ohjelma

Sunnuntain ohjelmaa on julkaistu Maaseudun Tulevaisuuden nettisivuilla lokakuusta 2016 alkaen.
Jukka Heiskala
Viime viikon jaksossa Juha Jokinen (vas.) haastatteli Juha Pylkkästä.

Tähän asti jokaisena sunnuntaina julkaistu MT Hevoset -ohjelma ilmestyy jatkossa joka toinen sunnuntai. Pääsääntöisesti ohjelma ilmestyy kuukauden ensimmäinen ja kolmas sunnuntai. Ohjelma ei ilmesty sunnuntaina 16.1.

Sunnuntain ohjelmalla on pitkä historia Maaseudun Tulevaisuuden kanssa. Kari Lähdekorven juontama TalkKari alkoi ilmestyä MT:n sivuilla lokakuun 2016 alussa. Ensimmäisessä jaksossa oltiin Teivossa Kriterium-raveissa.

Vuosien varrella Lähdekorven rinnalle juontajiksi ovat tulleet Juha Jokinen, Lauri Hyvönen ja Tapio Hoikka. Samalla ohjelman nimeksi on muuttunut MT Hevoset. Ohjelman kuvaamisesta ja leikkaamisesta on vastannut koko ajan Jukka Heiskala.

"Ohjelma on kerännyt vuosien varrella paljon kiitosta. Sen katsojaluvut ovat kuitenkin olleet huomattavassa laskussa jonkin aikaa jo ennen maksumuurin kiristämistäkin. Sen takia päätimme nyt harventaa ohjelman ilmestymistahtia, ja panostaa enemmän hevos- ja raviaiheiden päivittäiseen uutisointiin ", Maaseudun Tulevaisuuden päätoimittaja Jouni Kemppainen sanoo.

Helmikuusta lähtien MT Hevoset -ohjelman kanssa sunnuntaisin vuorottelee uusi ohjelma kevään ajan. Visailutyyppistä ohjelmaa vetää tunnettu ravialan kasvo.

"Kokeilemme rohkeasti uutta ohjelmaformaattia ja odotamme mielenkiinnolla katsojien palautetta tulevasta ohjelmasta. On myös hyvä huomata, että MT Hevoset jatkaa entiseen tapaan, eli tekijät kiertävät hevosihmisten luona pitkin maata. Katsojatoiveiden mukaisesti jaksoissa pyritään tutustumaan hevosalaan ja sen ihmisiin monipuolisesti", Kemppainen kertoo.

Uudesta ohjelmasta kerrotaan tarkemmin lähiaikoina, kunhan kaikki yksityiskohdat on saatu varmistettua. Myös koronatilanne voi vielä vaikuttaa ohjelman kuvauksiin.

Sekä MT Hevoset että uusi ohjelma on varattu tilaajille. Sen pääsevät katsomaan MT Hevoset -paketin tai koko MT:n digipaketin tilaajat.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Aarne Lintulahti on poissa

"On mahtava tunne, kun höyry nousee etummaisesta, kun mennään kuin possujunassa" – kertoo Juha Pylkkänen MT Hevosten jaksossa

MT Hevosten sunnuntain jaksossa käydään Juha Pylkkäsen luona

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle