Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Ruotsin Toto75-karonkka: Hannibal Facelle takarivi oli ainoastaan hidaste

Solvallassa ravattiin huipputasoinen divisioonafinaalikierros. Toto75-kierros sisälsi monta hienoa voittajaa.
Magnus A Djuse ohjasti päätöskohteen voittajaa Hannibal Facea.
Magnus A Djuse ohjasti päätöskohteen voittajaa Hannibal Facea. Kuva: Ville Toivonen

1. Hannibal Face

Pronssidivisioonafinaalin suosikki oli lähtöradalta 12 startannut Hannibal Face, joka teki hienon laukanpaikkauksen viimeksi Rommessa ehtien ykköseksi. Ruunalta nähtiin vahva esitys myös Solvallassa.

Juoksupaikka löytyi kuudennesta parista ulkoa, mistä valjakko kohosi kolmannen radan kiertoon reilu kilometri ennen maalia. Loppukaarteessa hevonen nousi jo neljännelle radalle ehtien vahvan kirin päätteeksi hienoon voittoon. Magnus A Djuse ohjasti Oscar Berglundin valmentamaa viisivuotiasta. Mikael Vikstrand on Hannibal Facen omistaja.

2. Jerka Sting

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Klass I -finaali päättyi vakuuttavaan yllätysvoittoon. Kakkosradalta matkaan startannut Jerka Sting lähti hyvin liikkeelle, mutta ulkopuolelta X.Tour oli vikkelämpi alussa ja haki aluksi johtopaikan nimiinsä. Keulapaikka oli kuitenkin tarjolla Jerka Stingille ensimmäisessä kaarteessa. Lähdön niukka suosikki Ruger laukkasi alkumetreillä. Keulassa omaa juoksuaan tehnyt Jerka Sting oli lopussa täysin suvereeni. Lucky Guy Boko ehti taustalta kakkoseksi. Claes Sjöström ohjastaa ja valmentaa viisivuotiasta ruunaa, jonka omista Sjöblom Gruppen AB.

3. Nova Mahiron

Diamantstoet-finaalin suosikkipari oli todella vahva kaksikko. Suosikki oli 20 metrin takamatkalta startannut Nova Mahiron, joka eteni varhain paalulta keulapaikan ottaneen suomalaistamma Icecream Inin ulkopuolelle. Jälkimmäinen oli aktiivinen keulapaikalla ja matkavauhti pysyi tasaisen reippaana. Siitä huolimatta kaksikko nahisteli tiukasti alusta loppuun ja pidemmän korren veti lopussa Nova Mahiron. Nina Pettersson-Perklénin valmentama Icecream In oli maalissa rehti kakkonen. Thomas Uhrberg ohjasti ja valmentaa Nova Mahironia, jonka omistaja on TJ Equestrian AB.