Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Päivän ravit: Reload Pellini jatkaa voittokannassa Jokimaalla

Torstaina ravataan Lahden Jokimaalla. Illan aikana ajetaan yhdeksän lähtöä.
Juho Ihamuotila valmentaa illan pelipankkia Reload Pelliniä, joka starttaa Toto5-pelin päätöskohteessa.
Juho Ihamuotila valmentaa illan pelipankkia Reload Pelliniä, joka starttaa Toto5-pelin päätöskohteessa.  Kuva: Terhi Piispa-Helisten

Ravien ensimmäisessä lähdössä nähdään upeasti uransa avannut nelivuotislahjakkuus Soma Suomalainen. Viimeksi nuorella tammalla oli laukkapäivä Forssassa, mutta ravin maittaessa on paluu voittokantaan hyvin todennäköistä. Tapio Perttunen ohjastaa ja valmentaa.

Toinen lähtö on kolmevuotiaiden lämminveristen Nuorten Sarja. Periyttäjätamma Louise Småbon jälkeläinen Callela Ladybird on lähdön suosikki.

Kolmannessa lähdössä huikean kauden tehnyt All Star Mint jahtaa jo vuoden 14:ttä voittoaan. Sen koittaa estää Knocking Match.

Toto5-pelin avauskohde on pieni mutta laadukas lähtö. Paalun Tuuskanen pyrkii pakoon takamatkan Rokin Maxia, Uljas Suomalaista, Pyörylän Paronia ja Morisonia.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Neljännessä kohteessa kohtaavat Killerillä taistelleet Business School ja Silent Starlight.

Päätöskohteesta löytyy illan todennäköisin voittaja. Reload Pellini on voittanut uransa jokaisen startin. Nelivuotias hakee Jokimaalla uransa viidettä voittoa. Santtu Raitala ohjastaa, Juho Ihamuotila valmentaa ja ML Stable Oy omistaa.

Jokimaan ravit alkavat kello 18. Toto5-peli starttaa kello 19.10.

Ruotsin ykkösravit ajetaan Bodenissa. Ilta sisältää tuttuun tapaan paljon suomalaisväriä. Mika Forssilla ja Petri Salmelalla on useampi hyvä menestyssauma. Ville Pohjola ohjastaa Toto64-pelin suurta suosikkia Ivar Journeytä. Janita Luttunen on nelivuotiaan valmentaja ja osaomistaja.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Toto64-peli starttaa kello 20.30.