Ihmiset & kulttuuri

Miten löytää mies? Katso video, missä yrittäjä Anni Korhonen antaa vinkit metsästykseen

Anni Korhoselle ehdotettiin niin Maajussille morsian -ohjelmaa kuin rikkaan miehen pyydystämistä, että naisyrittäjä saisi rinnalleen kumppanin.
Lari Lievonen
Anni Korhonen sanoo, että Tinder ei ole hänen juttunsa. "Luotan ihmisten kohtaamisiin. Nyt olen tapaillut yhtä ihmistä, mutta en halua kiirehtiä, vaan nauttia."

Nurmeksen Valtimolla Puukarin Pysäkkiä pyörittävä Anni Korhonen jäi avioeron jälkeen yksin yrittäjäksi. Annin vanhemmat ovat vielä hyväkuntoisia, joten he auttavat käytännön töissä, mutta Annia arveluttaa, kuinka kauan apua on tarjolla.

"Entä sitten, kun vanhempani eivät jaksa enää. Onko minulla muuta vaihtoehtoa kuin löytää mies, joka tekee talonmiehen työt", Anni kirjoitti blogiinsa.

Anni mietti, että jos hän olisi järkevä ihminen, hän ilmoittautuisi Maajussille morsian -sarjaan ja hakisi työteliään miehen sitä kautta.

"Paikallisen kehittämisyhtiön yritysneuvoja neuvoi minua etsimään rikkaan miehen itselleni, kun teimme liiketoimintasuunnitelmaa tuleville vuosille. Se oli häneltä läppä, mutta tuollaiset läpät ei oikein enää jaksa naurattaa minua. Eikö minulla ole muuta mahdollisuutta tehdä elämääni täydeksi täällä Puukarissa?", Anni kysyi.

Anni kertoi blogissaan myös suunnittelevansa liiketoiminnan laajentamista. Siinä tämän vuoden teemat: laajentaminen tai mies, hän vitsaili.

Kun blogikirjoituksesta oli kulunut jonkun aikaa, Annin elämään ilmaantui mies. Videolla Anni Korhonen paljastaa, millä konsteilla mies tuli kuvioihin.

Lue lisää

Maajussille morsian -ohjelman Miia ja Kimmo viettävät ensimmäistä uusperhejoulua kahdestaan kestitsemällä asiakkaita – joulun odotetuin asia koittaa vasta illalla

"Herranjestas, mitkä pohkeet! Toi nostaa mun kanssa poroja orteen", Maajussi-Miia huokaisee sulhasehdokkaan poistuessa pöydästä pikatreffeillä

Maajussi-Tuomon ja Marjon arjen mullisti valloittava vauva, ensimmäinen kesä yllätti: "Rento tyyppi, isäänsä tullut!"

Koronasulku pani maaseudun ruokayrittäjät keksimään uutta – "Tuli tilaa luovuudelle"